Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na LW 800 (zgłupiałem)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pierwsze co chce zrobić to subwoofer. Potem kupić wzmacniacz do kolumn, następnie pomyśle o monitorach choć są zbędne ;]. Sub to jest jednak sub - skuteczność.

Skomentuj

freezoneq, masz błędne pojęcie o audio :)
      Takie monitorki na arn150 zejdą niżej niż większość subów z komputerowych zestawów, zaczynanie od suba jest akurat najgorszym pomysłem jeśli nie masz czegoś co zaopiekuje się resztą pasma.

Skomentuj

freezoneq, posłuchaj rady mądrzejszych i bardziej doświadczonych - chyba po to wszedłeś na forum Pawel S., i takero, mają racje, zrób kolumny na ARN150 i pozbędziesz się niebytu basu

Skomentuj

A co zrobie z moimi zgc ? postawie w kącie ? przecież jak bym nie miał kolumn to bym sie nie zabierał za suba.

Skomentuj

freezoneq, zrobisz kolumny na ARN to sub Ci będzie nie potrzebny. A te ZGC graja jak nie powiem co bo bym sie musial zle wyrażać :razz: A sprzedać to nie laska? Za flaszke bym opchnął i bym się cieszył z tego Naprawde jak chcesz coś zrobić to zrób to porządnie, bo inaczej będziesz robił dwa razy. Dorobisz ten subwoofer który tak pragniesz i gwarantuje Ci że po dniu - dwóch słuchania będziesz miał dość dzwięku który się z niego wydobywa. I wtedy wspomnisz moje słowa...

Skomentuj

Zamieszczone przez freezoneq
              A co zrobie z moimi zgc ?
              jak sie uda sprzedac za wiecej niz 50zl to sprzedaj. jak nie to zostaw je razem z wieza rodzicom - oni raczej niepotrzebuja basu do szczescia

Skomentuj

Ja takie zgc za 200zł puściłem wiec nie przesadzaj - dokładasz te 100zł i masz kasę na nowe monitorki :)

Skomentuj

Czaruję...
                X