Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dayton RS180 - wrazenia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z tego co wcześniej tu pisano to DS180 nie bardzo się nadaje do współpracy z delikatną xt19.

Skomentuj

A ja bym widział taki zastaw rs125 +xt19 !!!!!(monitorki niezłej klasy)!!!!

Skomentuj

gzesejkb, miales stycznosc z tym rs125 ? ciekawi mnie roznica na srednicy i jak wielka roznica na basie jest przy rs180

Skomentuj

rs125 maja naprawde fajny basik szybki i lekki, schodzący do 50 hz . podzial mozna zrobic max na 4kHz. choc ja wole nizej bo im nizej tym lepsza scena. mam te glosniki w systemie 5.1 WT graja naprawde dynamicznie. jednak gdybym mial wybierac jeszcze to w kazdej kolumnie dalbym uklad WTW. oczywiscie bez suba sie nie obedzie w wiekszym pomieszczeniu, tymbardziej jesli chcemy je miec do kina

[ Dodano: 2008-06-25, 01:31 ]
          oczywiscie mowie o rs125-04, werski 08 nie mialem, ale z parametrow wynika ze bedzie z niej mniej basu

Skomentuj

djrobo, z czym je masz? mozesz jakies foto pokazac? i w jakim litrazu siedzi? szukam wlasnie czegos do malutkich monitorow do kina dla kolegi

Skomentuj

djrobo, mozesz je pokazac i dokladniej opisac ?

Skomentuj

A masz schemat zwrotnicy do tego rs125 i xt19 to bym zartzykował.

Skomentuj

Czaruję...
                X