Jaki głośnik do domu na mega potężny bas??? Chce zrobic pudlo BR i zakupic do niego jakis głośnik zeby nadawal sie do domu i wydawał naprawde czysty i potężny bas .Jaki głośnik polecacie??? nie wazny roizmiar i moc wazne zeby łupał przy muzyce techno.hip-hop,rap ..Pokoj ok 2,5x4m
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki głośnik do domu na mega potężny bas???
Collapse
X
-
Hmmm, jak na mój gust:
http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
I będziesz zadowolony :) Tylko do tego jakiś piecyk minimum 300 wat.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adam11dnarazie miałem Alpharda sw1203z xe star 12' ale nie bylem zadowolony w samochogzie super ale w domu lipa...
Zamieszczone przez adam11dNa sam głośnik moge dac 150-200zł
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianzes pojechal teraz...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adam11dgłośnik zeby nadawal sie do domuZamieszczone przez adam11dnaprawde czysty basZamieszczone przez adam11dwazne zeby łupałZamieszczone przez adam11da czy te gdn przy takim malym zawieszonku dobrze beda "łupały"
Zamieszczone przez adam11dłupał
Skomentuj
-
Zamieszczone przez n_omyzs
dla mnie ten temat to w ogole paranoja.. zawsze na forum takich kolesi z taka wiedza nt audio uswiadamialo sie a teraz polecacie mu do 10m2 18' glosnik zeby...
Chociaż można by obstawiać czyz 98% forumowiczów zaczynała od mega kick of bas and hałas :) Do wszystkiego idzie dorosnąć... Chociaż od słuchaczy techno młucki nie ma co wymagać potrzeby jakości :)
Poza tym.... Polecacie subwoofery.... a z czym to gra... jakie kolumny ma to wspomagać... kolejna paranoja podpinać takie basowe pudła przy głośniczkach od wieży.... Przecież to zniszczy kolejny ważny aspekt w diy którym sie zajmujecie... czyli liniowość przetwarzanego pasma.... ajjj
A tak poza offtopem :)
Ja jestem za jakimś estradowym wooferem :)
Skomentuj
-
Po co 4 przetworniki jak można jeden lepszy? Ale trzymajmy się jednak budżetuA może nowe kolumny stereo zamiast suba? Co masz teraz, to znaczy jakie kolumny? i jaki wzmacniacz? Jesteś świadomy tego że za sub wychodzi więcej niż suma kosztów głośnika i wzmacniacza? Ile masz łącznie do wydanie?
Skomentuj
Skomentuj