Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

XLS12 pierwsza krew

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja poporstu chce by ludzie zrozumieli ze xls to tylko glosik niej ets jakims bogiem czy bustwem tak samo beyma herz ma swije zalety ale i ma swoje wady nie jest uniwersalny i najlepszy
    kupujac glosik za 1000 zł nie kupujemy hi endy w jednym bedzie ok ale w drugim lepiej zgara glosik za 500 zł tanszy
    u nas na ofrum moze ze wzgledy na finanse powstal legenda ze xls to bog a scany stworcy nei prawda to sa glsniki dobre ale nie magiczne maja swoje wady i zalety
    na swiecie xls jest tyllko zwykla kalasa srednia a ponizej sls nie schodzi sie
    patrzmy na wsztysko troceh krytycznie i nie popadajmy w zachwyt

umberto nie hcce kontynuowac tej romowy bo kiedys o cos mnei prosiles wiec skonczmy debate na temat herza i powera sam mi napisales jak jest i to skoncz
    ja pisze jak ja slysze i koniec jak ktos uwaza inaczej nie poslucha i sam oceni wtedy moze byc ciekawa konfrontacja temat uwazam za zamkniety mial on raczej charakter informacyjny i tyle

Skomentuj

Sorki Lukasz,tak mi wymsknęło Ale przyznasz że sie troszke zamotałeś,co?Co prawda aby wszystkie głośniki co sie przez ręce przewiną ocenić to uszy trzeba chyba mieć z marmuru z opcją reset.Mimo to utrzymuje że Alpiny nie warto dotykać!Proponuje się zainteresować serią Fane,angielski majstersztyk.
      PZDR

Skomentuj

LUKASZ, napisał "ja pisze jak ja slysze i koniec jak ktos uwaza inaczej nie poslucha i sam oceni wtedy moze byc ciekawa konfrontacja"
        Dokładnie tak być powinno :]

Skomentuj

Czaruję...
        X