Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

krok po kroku budowa kolumn....:) nowicjusz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez bart210
    hol napisał/a
    ...wysokość 84..87cm...

Nie wiem czy to będzie dobry pomysł. Najlepiej jak podłogówki mają ok. 100cm wysokości. Głośniki mają być na wysokości uszu siedzącego słuchacza, a nie kolan.
    zgodze sie. moje drugie kolumny maja 80cm a obecne 100cm + cokol z klcami + pochylenie kolumny bo troche wysoki jestem :P

Skomentuj

zgodze sie. moje drugie kolumny maja 80cm a obecne 100cm + cokol z klcami + pochylenie kolumny bo troche wysoki jestem :P
      masz pochylone kolumny;> ok to i ja zrobię sobie na 100 :mrgreen:

Skomentuj

malyzmc, zobaczysz jak polakieruje...

Skomentuj

jestem w pracy i mam malo czasu a internet mam tylko tutaj. Przyszly mi juz glosniki vifa m18wh i mdt 29.
          Chcialbym pojechac dzis juz po jakies materialy do obudowy i nie mam pojecia jak obliczyc obudowe tzn jakie maja miec wymiary poszczegolne kawalki i jakie plyty wybrac z wiorowki czy mdf'u ? Jezeli to nie klopot w tym momencie to prosilbym o szybka odpowiedz:) Z gory dziekuje:) Na serio bylbym bardzo wdzieczny o szybka odpowiedz i nie myslcie ze nie che mi sie tego samemu zrobic poprosty bardzo malo mam ost czasu i net tylko w pracy...

[ Dodano: 2009-01-05, 15:41 ]
          chodzi mi dok o wymiary.:) kazdego kawalka albo wzor wdg ktorego to sie liczy

Skomentuj

jaki wzór?
            5 minut w excelu i gotowe - takiego lenia na forum jeszcze nie widziałem...

Skomentuj

Zamieszczone przez wpemade
              Na serio bylbym bardzo wdzieczny o szybka odpowiedz i nie myslcie ze nie che mi sie tego samemu zrobic poprosty bardzo malo mam ost czasu i net tylko w pracy...

[ Dodano: 2009-01-05, 15:41 ]
              chodzi mi dok o wymiary.:) kazdego kawalka albo wzor wdg ktorego to sie liczy
              No, kompletnie bez sensu. Jak nie masz 5-10 minut na policzenie materiału, nie mówiąc o jakimś projekcie, a co jest równie istotne, to po co się zabierasz za budowę zestawu. To wiele godzin pracy. Zleć komuś wykonanie, albo kup sobie zestaw w sklepie i tyle.

Tu masz wszystko:
              http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=6875

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemek
                takiego lenia na forum jeszcze nie widziałem...
                bo wszyscy pisza do forumowiczow i mecza nas na gg ;]

tak jak pisalem na PW skopij kogos gotowa konstrukcje

Skomentuj

plyty wszystkie mam juz przygotowane, pocietei powiercone:) teraz zostaly mi tylko zwrotnice i kable:) co o tym myslicie?? http://www.allegro.pl/item521262278_..._6n_20awg.html

Skomentuj

weż Procaby z Onstage.pl - i tak nie usłyszysz różnicy

Skomentuj

zobacz nowe tematy z gotowych konstrukcji. ktos uzyl tych kabli i narzekal na brak elastycznosci

Skomentuj

Czaruję...
                      X