A moze tu chodzi o rozmieszczenie kolumn ? Moze masz bardzo zle akustycznie pomieszczenie... dlatego nie ma basu.. polataj z nimi po pokoju to bedziesz wiedzial.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomoc w budowie małego subwofera
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dymeq40-50W to wcale nie jest tak malo przeciez na taki pokoj
Zamieszczone przez dymeqWieksza moc = wieksze kosztaZamieszczone przez dymeqTeraz jeszcze wpadl mi do glowy pomysl zeby same Dali zasilic osobnym wzmakiem, a srednie i wysokie osobnym... ?
Skomentuj
-
no cos ty :grin: poprostu w domu musze miec dobry odsluch i tyle :) no sporobje zrobic tak jak mowisz
[ Dodano: 2008-10-14, 19:48 ]
pokaz screena
[ Dodano: 2008-10-14, 21:58 ]
PS: to jest odsluch w domu, w klubach przeciez sa porzadne naglosnienia :)
[ Dodano: 2008-10-17, 21:36 ]
A co proponujecie wstawic zamiast tych Heco? Cos w ta bude, bo nie mam zczasu budowac nowej szczerze ... Jeszcze ta musze wykonczyc (23cm x 24cm x 35cm)
Skomentuj
-
odpalasz surround mixer. rozwijasz do zaawansowanych opcji. przelaczasz na tryb 5.1 i klikasz settings. zaznaczasz widoczne okienki bass redirection i suwakiem po prawej stronie regulujesz podzial miedzy subem a kolumnami w granicach 20-200Hz
suba podlaczasz pod brazowe gniazdo
[ Dodano: 2008-10-21, 21:19 ]
o kurde to naprawdę działa :mrgreen: nawet nie wiedziałem, że ta karta ma coś takiego :lol:
Skomentuj
Skomentuj