Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie kolumny podlogowe do rocka? ok 600PLN

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No i dokladniej posiedzialem nad roznymi programami i wyszlo 20-21 litrow dla tego glosnika. Dzieki za dotychczasowe podpowiedzi:). Jade jutro po plyty i mam jeszcze dwa pytania :
    1. czy sciana czolowa moze byc przykrecona pomiedzy sciankami bocznymi , czy musimy dawac wkrety od przodu ? bo marzy mi sie oklejenie frontu skora i latwiej byloby "otulic" scianke przednia bocznymi
    2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? :) oczywiscie nie za darmo.

Pozdrawiam

Skomentuj

2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? :) oczywiscie nie za darmo.
      Napisz do Pawła S. niedługo ( tydzień/dwa) będzie robił ( z tego co mi wiadomo ) zamówienie u Polinka , sam na to czekam :twisted: :wink:

Skomentuj

Paluch, tez teraz bede robil kolumny ze skorzanym frontem. ja jednak bede dawal podwojny front. zobacz jak to zrobil tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8699
        robie identyczne tylko ze podlogowki

Zamieszczone przez Przemysl
        Cytat
        2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? oczywiscie nie za darmo.

Napisz do Pawła S. niedługo ( tydzień/dwa) będzie robił ( z tego co mi wiadomo ) zamówienie u Polinka , sam na to czekam
        chetnie moge zlozyc - zwsze to nowe wyzwanie a nie tylko powtarzanie tego co juz zrobilem
        z koncem tygodnia skoncze obecne zamowienie. kolejne bedzie jak znajda sie 4 chente osoby. tak wiec dodaj mnie na liste GG i czekaj az bede mial odpowieni opis :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          robie identyczne tylko ze podlogowki
          no napisz Pawle ze robisz tak jak ja :razz: z ustawieniem glosnikow podobnie :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
            no napisz Pawle ze robisz tak jak ja
            nie. robie dokladnie takie same jak cysiaczek http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8699 ;]

Skomentuj

Czaruję...
            X