Chciałem pomóc ale jak nie wierzyszze cos moze zagrac tak samo za mnieksza kase to sorry,zal mi CIEBiE jak nie masz odpowiedniego argumentu wyjzezdzas z kasą ( postarałbys sie o lepsze wytłumaczenie, w Tym momencie sam sie chwalisz ze chcesz kupic głosnik za 2,5 tys jednak pewnie nosisz dresy jak se kupisz ten głosnik wywalisz mocniej łokiec za okno :P i przykleisz nalepe alpine na szybe
hehheh słabo, stac mniew na wiele rzeczy, mam bogat arodzine ) ale w poruwnaniu do niektórych osób nie chwale sie tym) no teraz mnie nie stac bo kupilem w zeszłym tygodniu samochus:P (mazde) na którą CIebie nie stac
a pozatym nie chwale sie ze mieszkam w centrum miasta i mam traktor LAMBORGHINI do odsniezania ogrodu bo mam duzy i mi sie niechce:P
przepraszam reszte ze sie chwale
hehheh słabo, stac mniew na wiele rzeczy, mam bogat arodzine ) ale w poruwnaniu do niektórych osób nie chwale sie tym) no teraz mnie nie stac bo kupilem w zeszłym tygodniu samochus:P (mazde) na którą CIebie nie stac
a pozatym nie chwale sie ze mieszkam w centrum miasta i mam traktor LAMBORGHINI do odsniezania ogrodu bo mam duzy i mi sie niechce:P
przepraszam reszte ze sie chwale
Skomentuj