Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prosze o porade w sprawie suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

don_juan, prosilem juz wczesniej zebys ten program wywalil! miesza ci tylko bardziej niz uczy

GDN 20/80/2 to jeden z niewielu glosniko ktoremu winisd podaje poprawny litraz odrazu automatycznie a ty masz jakies niewiadomo co :???:

Skomentuj

to moge Cie prosić żebyś mi to obliczył? podał wymiary bass reflex. to zacznę sobie składać skrzynie na razie a później resztę bo do tamtego na razie nie mam głowy bo muszę poprosić kogoś u siebie żeby mi ten zasilacz dorobił

Skomentuj

hmm... dopiero teraz zauwazylem ze temat zalozyl kto inny niz pozniej sie udziela :lol:

don_juan, podam propozycje ale dobrze by bylo gdybys podal jakies preferencje. to ma wygladac jak typowy sub? czy jako np podstawki pod kolumny?
        czy wszystko w jednej obudowie czy 2 osobno?

[ Dodano: 2009-01-04, 14:29 ]

36 litrow, tunel fi70mmx155mm dlugosci. czesto takie sprzedaja w sklepach elektronicznych

Skomentuj

ja chce zeby 2 głośniki były w jednej obudowie. tak jakbyś jeden sub połączył z drugim.
          mi sie podoba to drugie rozwiązanie tylko z dwoma głośnikami

Skomentuj

don_juan, nie zauwazyles ze ta skrzynka jest troche duza?
            jest mozliwosc zeby ja zmniejszyc - uklad izobaryczny. niestety nie wiem jak te glosniki sie spisuja w takim ukladzie.
            w/w STXy tez wymagaja mniejszej skrzynki wiec byloby lepiej ze skrzynka...
            projekt moze jutro jak znajde czas

Skomentuj

miejsce sie znajdzie:) wole zeby to była normalna skrzynia na dwa głosniki jak da rade. to powoli zacząłbym sobie ją składac

[ Dodano: 2009-01-05, 16:16 ]
              Paweł.S bedzie można zrobić skrzynie na 2 głośniki? podasz obliczoną skrzynie?

[ Dodano: 2009-01-05, 22:09 ]
              zasilacz już sie robi. napisał do mnie jeden chłopak z forum i powiedział ze mi dorobi do filtra. wiec jak Paweł mogę Cię prosić to oblicz mi skrzynie na dwa głosniki

Skomentuj

Czaruję...
              X