Więc zostaje mu stx gde 42-500 bo na 32-500 i 30-400 mu zejście trochę nie pasuje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
który głośnik lepszy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pawel033co to ma wspulnego z tematem?
Zamieszczone przez pawel033no wlasnie mi o to chodzi skuteczbość moge miec nawet 140db ale sprzet na dyskoteke bedzie sie nadawal :cool:
...
Skomentuj
-
Jasne. I trzeba bylo tak od razu. Jesli to ma grac z nastawieniem jedynie na SPL to dobor glosnikow jest ok - na bas te 42... jadnak i tak jest to bez sensu bo bas nie nabrobi efektywnoscia do poziomu nadstawek a jakosc bedzie kiepsciutka.. lepiej juz dac lepsze midbasy.
no a czym napedzi tego suba?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez n_omyzsZamieszczone przez pawel033co to ma wspulnego z tematem?
Zamieszczone przez pawel033no wlasnie mi o to chodzi skuteczbość moge miec nawet 140db ale sprzet na dyskoteke bedzie sie nadawal :cool:
...
[ Dodano: 2009-01-03, 18:50 ]
Zamieszczone przez pawel033z końcówką sharp 8800
Skomentuj
-
chciałem przeprosić wszystkich moderatorów i adminów tego forum.
ale wytłumacze się ponieważ to mój kolega pytał o zgode czy może zadać pytanie na forum (ponieważ on nie ma dostępu do internetu). Więc mu pozwoliłem. proszę spojżeć na moje posty i widać że tylko kilka pierwszych jest nie po polsku.
a tak w ogóle to nie wiem po co mu sub do tych GDS. przecież do wspomagania takich kolumn trzeba było by kupić jakiś duży np 46cm głośnik przynajmiej za 400-500 zł. a najśmieszniejszy jest pomysł z 30-400. przecież głośnik 12" nie wpomoże 4 x 12".
Niech chłopak się zapisze do podstawówki jeszcze raz i niech go nauczą ortografi, interpunkcji i polskich słów, a jak to już będzie umiał to może zacząć budowe nagłośnienia estradowego do pokoju.
Temat można zamknąć ponieważ szkoda, żeby był odświeżany cały czas.
[ Dodano: 2009-01-03, 22:47 ]
a suba chciał chyba napędzić tym sharpem
Skomentuj
-
Już nie jeździj tak po kumplu
Zamieszczone przez pawel033a tak w ogóle to nie wiem po co mu sub do tych GDS.
Skomentuj
-
po prostu mnie wkurzył gość.
I z tym się zgadzam że jak chce robić suba to niech od razu zrobi jakiegoś aktywnego.
Niestety takie już życie co dobre to drogie.
Ja już nic nie pisze bo się znowu ten temat rozkręci i jeszcze się ostrzeżenia posypią.
Chociaż muszę przyznać że łagodni są tu moderatorzy i dlatego korzystam tylko z tego forum)
[ Dodano: 2009-03-05, 21:22 ]
Zamieszczone przez ShiverPrzecież on nie nadaje się na subwoofer! Na jakiej podstawie stwierdzasz jego zejście? Charakterystyk? Przecież one nie mają nic wspólnego z przetwarzaniem basu w obudowie br...no chyba że chcesz postawić closed, ale to już w ogóle poroniony pomysł...
ale w takim razie po czym poznać jakie głośnik ma zejście w obudowie BR ???
Skomentuj
Skomentuj