Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czas na zmiane kolumn...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

daniel69, miałem coś takiego ze sklejki i wióru, roboty przy tym od cholery ;]
    Koszt też niestety wysoki... No jak za gruby front zrobisz to nie bardzo jest jak wyciąć otwór na głośnik co mi się przytrafiło

Skomentuj

ooo takero jak miales to przynajmniej znasz plusy i minusy... u mnie bedzie to wycinane metoda cnc... wiec roboty az tak duzo nie bedzie i ksztalt moge dobrac jaki mi sie podoba potem maszyna powieli tylko jak sadzisz zrobic ksztalty totanie nieregularne jakies jak na focie w srodku mowie czy fale podobna jak na focie tej co juz jest gotowe...?? i czy robic tak czy zwykle scianki proste?? bo i tak i tak bede musial wycinas takie warstwy do mojego projektu... wiec mi bez rozniczy czy fale czy proste.... i czy skleic (i wyciac) fale tak by po sklejeniu w obudowie bylo to tak jak jedna duza fala czy w miescu gdze poprzednia warstwa miala wybrzuszenie niech nastepna na dolek??

[ Dodano: 2009-01-06, 15:54 ]
      witam w tym projekcie hx2 dla glosnika niskotonowego tego pol drogi bedzie uzyta cewka 3.3mH i teraz mam pytanie ktore cewke lepiej wybrac drutowa czy rdzeniowa (lepiej jakosciowo a nie taniej) bo cewka ma jeszcze zawsze ten drugi parametr w ohm i drutowa w tym momencie ma to 0.482 ohm a rdzeniowa tylko 0,150 ohm

Cewka 3.30 mH 0.482 Ohm dr-1.60
      Cewka 3.30 mH 0.660 Ohm dr-1.40

Cewka 3.30 mH 0.150 Ohm dr-1.60
      Cewka 3.30 mH 0.170 Ohm dr-1.40
      Cewka 3.30 mH 0.200 Ohm dr-1.40
      Cewka 3.30 mH 0.250 Ohm dr-1.20

wiec ktora brac??

[ Dodano: 2009-01-06, 16:11 ]
      i kolejne pytanie ehhh na focie widac zwrotke od hx2 i mam teraz pytanie czy tam przypadkiem nie jest blad...?? koli vify kondensator 22uf?? a nie powinien przypadkiem byc 2,2 uf?? i teraz pytanie dotyczace grubosci drutow ktore sa tam napisane. Przyjmijmy ze ja chce uzyc grubszych, czy moze to jakos negatywnie wplynac??

a tu zwrota
      http://img377.imageshack.us/img377/6...066xzh0le6.jpg

Skomentuj

Czaruję...
      X