Srednia moc to nie moc srednia. Moc srednia to konkretny parametr. Tak jak moc czynna, bierna czy max. TO tak jak pompa ciepła i ciepła pompa... niby to samo a jednak nie.. http://www.mp3h.pl/264900/detektyw-i...pla-pompa.html
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Seas R18RNX & HDS 180 EXCLUSIVE
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ACE1000Nie radziłbym stosować podziału dla Seasów tbfc/g poniżej 2khz, gdyż dwa już spaliłem i to przy średnich mocach.
Skomentuj
-
ACE1000, pierwsze i najważniejsze pytanie z czym łączyłeś 27TBCF/G (projekt i zwrotnice) pokarz?
[ Dodano: 2009-01-30, 20:59 ]
No i gdzie ten ACE1000 paniki narobił i nie ma go? Szybko niech mówi jaki projekt i jaka zwrotnica?Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Nie na temat...kurde chyba te podwyzki beda mobilizacją i w tym tygodniu trzeba bedzie zamowienie w polinku zrobic na ER18 i 27TDFC zeby mi nie podniesli cen....... tylko dluznicy cos sie nie kwapią i jestem w kropce.. :wink: kryzys dosięgnął wszystkie branze :wink: (pomijam fakt ze wiele z nich to sztucznie napedzana fama)
Skomentuj
-
ACE1000, pierwsze i najważniejsze pytanie z czym łączyłeś 27TBCF/G (projekt i zwrotnice) pokarz?
Seasa 27 aluminium łączyłem z HDS peerless polipropylen dla 2 khz 12db/okt linkwitz właśnie dlatego, że hds ma bardzo przeciętny środek (nawet śmiem twierdzić, że marny)
Seas grał w miare ok ale już mam dosyć aluminiowej barwy i na pewno już w następnych kolumnach nie zastosuję :evil:
Skomentuj
-
cytat:
Zwrotkę pokarz
A za co mam ja karać?
ale jeżeli mówisz o pokazywaniu to ok., ja Tobie pokażę zwrotkę a ty mi #### Twojej żony w nieskompresowanym bmp. No wiesz tak coś za coś bo za darmo to grypa.
I dodatkowo będę mógł pokazać jak będzie to możliwe, bo na razie to mam jakąś blokadę na wstawianie zdjęć :evil:
UWAGI MODERATORAnastepnym razem bedzie ostrzezenie
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORAZamieszczone przez ACE1000na razie to mam jakąś blokadę na wstawianie zdjęć :evil:
nie czytalem tematu bo nie mam na to czasu ale poproszono mnie o interwencje...
ACE1000, jak zapewne wiesz zwrotnica to najwazniejszy element kolumny wiec jak nie chcesz zeby ciebie sie czepiali to pokaz im wykres przebiegu ch-ki + przebieg impedancji to sie odczepia.
jak boisz sie o prawa autorskie to zakryj wartosc elementow. co zapewne pociagnie za soba kolejne watpliwosci...
Zamieszczone przez ACE1000ale jeżeli mówisz o pokazywaniu to ok., ja Tobie pokażę zwrotkę a ty mi #### Twojej żony w nieskompresowanym bmp
Skomentuj
Skomentuj