Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Seas R18RNX & HDS 180 EXCLUSIVE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Srednia moc to nie moc srednia. Moc srednia to konkretny parametr. Tak jak moc czynna, bierna czy max. TO tak jak pompa ciepła i ciepła pompa... niby to samo a jednak nie.. http://www.mp3h.pl/264900/detektyw-i...pla-pompa.html

Skomentuj

pegelmesser, wez przestan wiesz o co chodzilo a jesli nie to wspolczuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez ACE1000
        Nie radziłbym stosować podziału dla Seasów tbfc/g poniżej 2khz, gdyż dwa już spaliłem i to przy średnich mocach.
        A Zaph i paru innych doświadczonych radzi i póki co nikt nie narzekał. Zresztą wszystko zależy od filtracji, jeśli to był pierwszy lub drugi rząd akustycznie to nic dziwnego. Pokaż może swój filtr to się coś wyjaśni.

Skomentuj

ACE1000, pierwsze i najważniejsze pytanie z czym łączyłeś 27TBCF/G (projekt i zwrotnice) pokarz?

[ Dodano: 2009-01-30, 20:59 ]
          No i gdzie ten ACE1000 paniki narobił i nie ma go? Szybko niech mówi jaki projekt i jaka zwrotnica?
          Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Kolejna zła wiadomość, w Akustyku znowu podrożały głośniki :sad: Ale projekty staniały. Aż dziwne że HDX1 kosztuje 480, a gdybyśmy chcieli kupić osobno głośniki to zapłacimy dwa razy tyle, chyba że coś pokopali z cennikiem

Skomentuj

jamess8, i nie tylko w tym projekcie wychodzi tak tanio... wyglada to tak jakby 2x cene zanizyli...

Skomentuj

Moze podaja cene od sztuki :>?

Skomentuj

jest napisane ze do dwoch kolumn glosniki.

Skomentuj

Nie na temat...
                    kurde chyba te podwyzki beda mobilizacją i w tym tygodniu trzeba bedzie zamowienie w polinku zrobic na ER18 i 27TDFC zeby mi nie podniesli cen....... tylko dluznicy cos sie nie kwapią i jestem w kropce.. :wink: kryzys dosięgnął wszystkie branze :wink: (pomijam fakt ze wiele z nich to sztucznie napedzana fama)

Skomentuj

AkustyK
                      zestawy do samodzielnego montażu
                      ceny za komplet do 1 szt.

takze nie do dwoch kolumn

Skomentuj

dolphin123, no coz ja to zrozumialem ze do 1szt projektu...w projekcie para to tez glosnikow na pare :) wszystko juz jasne.

Skomentuj

do jednej sztuki mi sie wydaje tak jak napisane trzeba napisac do nich bo jak ma byc za komplet to fajne zestawy niedrogo mozna kupic

Skomentuj

Musieli już to zmienić, bo wcześniej nie pisało "do jednej sztuki"

Skomentuj

3 godziny wcześniej było, "ceny za komplet do pary" a teraz jest "ceny za komplet do 1 szt."
                              czyli znowu drożej, niedobrze.

Skomentuj

waluty w górę, ceny w górę :sad:

Skomentuj

Ja myślę że przy tych cenach sprzedaż tych głośników sporo spadnie.

Skomentuj

ACE1000, pierwsze i najważniejsze pytanie z czym łączyłeś 27TBCF/G (projekt i zwrotnice) pokarz?

Seasa 27 aluminium łączyłem z HDS peerless polipropylen dla 2 khz 12db/okt linkwitz właśnie dlatego, że hds ma bardzo przeciętny środek (nawet śmiem twierdzić, że marny)
                                    Seas grał w miare ok ale już mam dosyć aluminiowej barwy i na pewno już w następnych kolumnach nie zastosuję :evil:

Skomentuj

Zwrotkę pokarz to najważniejsze schemat.

[ Dodano: 2009-02-02, 22:52 ]
                                      Pomiary pokarz itp bo chyba zwrotnicy z kalkulatora nie robiłeś?
                                      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

cytat:
                                        Zwrotkę pokarz

A za co mam ja karać?

ale jeżeli mówisz o pokazywaniu to ok., ja Tobie pokażę zwrotkę a ty mi #### Twojej żony w nieskompresowanym bmp. No wiesz tak coś za coś bo za darmo to grypa.

I dodatkowo będę mógł pokazać jak będzie to możliwe, bo na razie to mam jakąś blokadę na wstawianie zdjęć :evil:

UWAGI MODERATORA
                                        nastepnym razem bedzie ostrzezenie

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                          na razie to mam jakąś blokadę na wstawianie zdjęć :evil:
                                          kazdy ma bo to nie elektroda zeby wstawiac duzo zdjec na serwer - nas na to nie stac

nie czytalem tematu bo nie mam na to czasu ale poproszono mnie o interwencje...

ACE1000, jak zapewne wiesz zwrotnica to najwazniejszy element kolumny wiec jak nie chcesz zeby ciebie sie czepiali to pokaz im wykres przebiegu ch-ki + przebieg impedancji to sie odczepia.
                                          jak boisz sie o prawa autorskie to zakryj wartosc elementow. co zapewne pociagnie za soba kolejne watpliwosci...

ale jeżeli mówisz o pokazywaniu to ok., ja Tobie pokażę zwrotkę a ty mi #### Twojej żony w nieskompresowanym bmp
                                          i prosze sie ograniczyc z takimi tekstami bo nastepnym razem bedzie ostrzezenie ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X