Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny na Usherach 8935A

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe bas wolałbym czarny :wink:

Skomentuj

DIGIPROCOMP na pewno nie XT25, jak to powiedziała pewna osoba z tego furm " chcesz wiedziec jak on gra, tak chce, ch..wo". osobiście polecam Seasy 22taf, 27tbfc/tdfc, kazdy lepszy od XT25. Co do średnicy również Seas jest w czym wybierać. Kep niby fajny ale… będziesz miał problem to sprzedać. :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
        będziesz miał problem to sprzedać. :mrgreen:
        tylko dlatego ze teraz wszyscy robia na seasach ktore sa najbardziej oplacalne

Skomentuj

dj_zibi dlaczego h...wo? Słuchałem jej przez 3mc i nie odczuwałem jakiegoś wstrętu / niedosytu.
          Kep sph-135 jest ok30zł tańszy od seasa mca12.
          Co do basu, może CD22RN4X? Obudowa 30L@33-35Hz - będzie dobra?

Skomentuj

DIGIPROCOMP wiesz, bo mzoe nie słyszałeś lepszych głosników. Co do Kepa to ja bym dął na wstrzymanie, naprawdę, mówi Ci to człowiek który miał kepy, były idealne ale nie do wszystkiego. Usherach jakaś 8” na bas może być lepsza nawet od seasa.

Skomentuj

OK Kepa ostatecznie odstawie ponieważ nie pasowałby kolorystycznie i nie tak łatwo zrobić frezy.
              Usher 8"... czyli mowa o 8955A 520zł :shock: chociaż budżet trochę się powiększył i na styk kupię Seas CD22RN4X i MCA12RC.

Jeszcze jedno ... czy komorę (closed) dla MCA12RC całkowicie wytłumić czy tylko na tylną ściankę? W tej komorze znajdzie się również Vifa, mam ją jakoś odgrodzić czy może być w tej wytłumionej? Czytałem kiedyś, żeby nie tłumić w okolicach wysokotonówki - fale i takie tam.

[ Dodano: 2009-02-22, 10:00 ]
              Ktoś wpadł na podobny pomysł http://allegro.pl/item561045823_refe...fa_hi_end.html

Skomentuj

Czaruję...
              X