To i tak dużo niezmienia sytyacji, ale może np 20 cm Boschman V-10MT. Znajomy ma jego starszego brata 30 cm tylko w BR i sie sprawuje rewelacyjnie, kopa i moc ma niesamowitą wręcz.
Dzik co ty pierniczysz, chyba z ksieżyca spadłes poto osie daje glosniki w isobaric zeby zmniejszyc litraż obudowy o połowe czyli jak lw pracuje w 30 litrach to w isobaric bedzie śmigał w 15 tylko 3 db mnej bedzie miałcaly zestawik od zwykłej formacni 2xlw
według ciebie isobaric z lw to 40 litrów = jeden lw musi pracowac w 80 litrach .. paranoja albo kolejny dres (za przeproszeniem) udaje kogoś kim niejest :)
a co do alfredó to pod pożadnym piecykiem cw1002c zagra i nsko i szybko jak na 25 za taka kase w closed,zapewniam :) mi sie tam podoba i kij innym w trąbe
Dzik jest dziki dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły kto spotyka w lesie dzika ten do sklepu po lw w isobaricu zmyka :P
sorki ale niemogłem sie powstrzymac :od wirszyka, myśle ze mójhumor cie nieurazi, niejednemu sie to przytrafiło bo głupich tektsach i teraz mnie lubią
Oj Budzik, Budzik łobuzie chyba czas abyś się albo obudził albo zaczoł uważnie czytac co kto napisał :) Bo albo źle zinterpretowałes albo pochopnie i letką gafe dałeś :) przeczytaj jeszcze raz i powoli, i może się skapniesz do kogo powinno być te pouczenie które mi chciałes udzielić
A co do wierszyka to bardzo ładny hehe
no misie tesh podoba wierszyk za niedlugo zobaczycie moja pierwsza konstrukcje a w najblizszyma czasie pokaza sie jeszcze 3
[ Dodano: 2004-11-12, 01:20 ]
no i to rozumiem przy -3db ma 50hz a przy -6 40hz to calkiem niezle jak na 20 w zamknietej zapowiada sie fajny soob tylko teraz sprzedam mojego i bedzie jazda :d
no 50 Hz przy -3 db to nie tak strasznie dobrze , ogólnie się przyjmuje że na -3 db powinno być w granicach 30-40 Hz ale oczywiście jak kto lubi i co che osiagnac tak robi ;]
ale wiesz glosnik 20cm w obudowie zamknietej 30l to chyba nic i za calosc bez wzmaka wyjdzie mi troche ponad 200zl to chyba jednac jest cos... za takie pieniadce nie zrobie nic lepszego i napewno nie wybral bym alfreda... to nie ta klasa co mnie interesuje dzwiek jest strasznie zbity i nie idzie odruznic gitary basowej od czegos innego poprostu jedno wielkie didnienie a taka beyma zagfra czysto bas bedzie szybki i dobry.. a bedzie on gral jako uzupelnienie kolumienek Tannoy M1 shadow
wolałbym legende tonsila zejdzie na bank niżej i może głosiej bo bedzie w BR ale twój wybór, pozatym gdzie głosnik 20 cm w zamkniętej i to do suba no i ta beyma która bedzie stukać a nie schdozicnisko :| jak coś takiego to tylko więskzy głosnik zeby zejście było a jak 20 cm to coś lepszego co zejdzie niżej a nie jak mje alfredy 16 cm :|
spoko DZIk moze coś źle przeczytałem, ostatnio mam zakrecone dni czy tygodnie heh
niesety znowu nie czytacie nieuwaznie.... MUSZE ZROBIC SOOBA W ZAMKNIETEJ BO ROBIE TO NA PRACE DYPLOMOWA I JUZ BR I BAND PAS JEST ZAJETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legenda zeby grala ładnie z wykopem w closed musi miec malą objętosc do dyspozycji. Jak jest za duzo to tak jakos lipnie to wszystko wychodzi. Wzmaczek musisz mu zapodac z 120-150W a jak nie to moze inny juz legendarny CW..C
hmmm napisze jeszcze raz... mam juz sooba na 30cm glosniku schodzi nisko i trzesie wszyskim ale nie potrzebny mi jest taki... chcial bym cos mniejszego i zgrabniejszego
[ Dodano: 2004-11-13, 17:11 ]
a porownywalem w winisd 8BR40 i GDN 20/80/2 i beyma schodzi nizej niz tonsil ale tonsil ma mniejsza obudowe
[ Dodano: 2004-11-14, 01:52 ]
glosnik wybrany BEYMA 8BR40 ze wzgledu na niska cene i calkiem niezle parametry jak na 20 w zamknietej obudowie i zarabisty wyglad!!!
[ Dodano: 2004-11-14, 01:53 ]
znowy problem z zalacznikiem :P
uwazaj z tą 8br40 jesli ma takie same skłonnosci jak 12br70 to patrz zeby ci cewka nie walneła w nabiegunnik bo bedzie po głosniku. Tonsilkowi mozna duzo mocy dostarczyc i raczej chyba to mu nie grozi szczególnie jak subsonica zamontujesz.
Skomentuj