Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

glosnik do sooba 20cm obudowa zam cena do 200zl. co radzice?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na sam glosnik 200zl!!!!!!!

[ Dodano: 2004-11-11, 22:15 ]
    moze zle sie wyrazilem :P

Skomentuj

To i tak dużo niezmienia sytyacji, ale może np 20 cm Boschman V-10MT. Znajomy ma jego starszego brata 30 cm tylko w BR i sie sprawuje rewelacyjnie, kopa i moc ma niesamowitą wręcz.

Skomentuj

hmm ja mam 30 pro audio i ma niezlego kopa i durza moc ale mi nie chodzi o taki dzwiek...

Skomentuj

Dzik co ty pierniczysz, chyba z ksieżyca spadłes poto osie daje glosniki w isobaric zeby zmniejszyc litraż obudowy o połowe czyli jak lw pracuje w 30 litrach to w isobaric bedzie śmigał w 15 tylko 3 db mnej bedzie miałcaly zestawik od zwykłej formacni 2xlw
          według ciebie isobaric z lw to 40 litrów = jeden lw musi pracowac w 80 litrach .. paranoja albo kolejny dres (za przeproszeniem) udaje kogoś kim niejest :)

a co do alfredó to pod pożadnym piecykiem cw1002c zagra i nsko i szybko jak na 25 za taka kase w closed,zapewniam :) mi sie tam podoba i kij innym w trąbe

Dzik jest dziki dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły kto spotyka w lesie dzika ten do sklepu po lw w isobaricu zmyka :P

sorki ale niemogłem sie powstrzymac :od wirszyka, myśle ze mójhumor cie nieurazi, niejednemu sie to przytrafiło bo głupich tektsach i teraz mnie lubią

pozdro loko

Skomentuj

hmmm nie wiem czy skusze sie na alfreda juz predzej sieglal bym po tesle

Skomentuj

polecam coś beymy :) naprawde niezłe głośniki maja
              np. 8BR40.... za 143 zł !!
              Parametry super jak na mój gust to jest bajer :]

Skomentuj

dzieki za pomoc wybur padl na beyme 8BR40

[ Dodano: 2004-11-12, 00:34 ]
                zasymulowalem ten glosnik w win isc i nawet 30l obudowa styknie przynajmniej pozbede sie mojego kolosa kotry ma 60l :P

Skomentuj

Oj Budzik, Budzik łobuzie chyba czas abyś się albo obudził albo zaczoł uważnie czytac co kto napisał :) Bo albo źle zinterpretowałes albo pochopnie i letką gafe dałeś :) przeczytaj jeszcze raz i powoli, i może się skapniesz do kogo powinno być te pouczenie które mi chciałes udzielić
                  A co do wierszyka to bardzo ładny hehe

Skomentuj

no misie tesh podoba wierszyk za niedlugo zobaczycie moja pierwsza konstrukcje a w najblizszyma czasie pokaza sie jeszcze 3

[ Dodano: 2004-11-12, 01:20 ]
                    no i to rozumiem przy -3db ma 50hz a przy -6 40hz to calkiem niezle jak na 20 w zamknietej zapowiada sie fajny soob tylko teraz sprzedam mojego i bedzie jazda :d

Skomentuj

no 50 Hz przy -3 db to nie tak strasznie dobrze , ogólnie się przyjmuje że na -3 db powinno być w granicach 30-40 Hz ale oczywiście jak kto lubi i co che osiagnac tak robi ;]

Skomentuj

ale wiesz glosnik 20cm w obudowie zamknietej 30l to chyba nic i za calosc bez wzmaka wyjdzie mi troche ponad 200zl to chyba jednac jest cos... za takie pieniadce nie zrobie nic lepszego i napewno nie wybral bym alfreda... to nie ta klasa co mnie interesuje dzwiek jest strasznie zbity i nie idzie odruznic gitary basowej od czegos innego poprostu jedno wielkie didnienie a taka beyma zagfra czysto bas bedzie szybki i dobry.. a bedzie on gral jako uzupelnienie kolumienek Tannoy M1 shadow

Skomentuj

wolałbym legende tonsila zejdzie na bank niżej i może głosiej bo bedzie w BR ale twój wybór, pozatym gdzie głosnik 20 cm w zamkniętej i to do suba no i ta beyma która bedzie stukać a nie schdozicnisko :| jak coś takiego to tylko więskzy głosnik zeby zejście było a jak 20 cm to coś lepszego co zejdzie niżej a nie jak mje alfredy 16 cm :|

spoko DZIk moze coś źle przeczytałem, ostatnio mam zakrecone dni czy tygodnie heh

Skomentuj

niesety znowu nie czytacie nieuwaznie.... MUSZE ZROBIC SOOBA W ZAMKNIETEJ BO ROBIE TO NA PRACE DYPLOMOWA I JUZ BR I BAND PAS JEST ZAJETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skomentuj

ups noto br zrób zamknięta ale z legenda :P

Skomentuj

W jakiej szkole daja takie prace dyplomowe?

Skomentuj

juz ktos mnie o to pytal w sosnowcu ZSTiL a chodze na dzial Systemy i Sieci komputerowe

Skomentuj

legenda zeby grala ładnie z wykopem w closed musi miec malą objętosc do dyspozycji. Jak jest za duzo to tak jakos lipnie to wszystko wychodzi. Wzmaczek musisz mu zapodac z 120-150W a jak nie to moze inny juz legendarny CW..C

Skomentuj

hmmm napisze jeszcze raz... mam juz sooba na 30cm glosniku schodzi nisko i trzesie wszyskim ale nie potrzebny mi jest taki... chcial bym cos mniejszego i zgrabniejszego

[ Dodano: 2004-11-13, 17:11 ]
                                      a porownywalem w winisd 8BR40 i GDN 20/80/2 i beyma schodzi nizej niz tonsil ale tonsil ma mniejsza obudowe

[ Dodano: 2004-11-14, 01:52 ]
                                      glosnik wybrany BEYMA 8BR40 ze wzgledu na niska cene i calkiem niezle parametry jak na 20 w zamknietej obudowie i zarabisty wyglad!!!

[ Dodano: 2004-11-14, 01:53 ]
                                      znowy problem z zalacznikiem :P

Skomentuj

np w tej do której ja chodziłem, sam sobie temat wybrałem. i to mnie doprowadziło do tego ze juz czwarte kolumny zrobiłem

Skomentuj

uwazaj z tą 8br40 jesli ma takie same skłonnosci jak 12br70 to patrz zeby ci cewka nie walneła w nabiegunnik bo bedzie po głosniku. Tonsilkowi mozna duzo mocy dostarczyc i raczej chyba to mu nie grozi szczególnie jak subsonica zamontujesz.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X