Witam. Pisze do was z zapytaniem na temat konstrukcji Totem mite w układzie MTM. Konstrukcja ma być zrobiona dal kolegi i już przejrzałem na forum w gotowych konstrukcjach te projekty. A teraz pytania do was jaka ma być opcjonalna objętość bo z tego co widziałem to jest od 12 do 20 litrów i strojenie jaki BR zastosować .I czy jest jakiś schemat zwrotnicy do tego zestawienia tylko że z inna kopułka niż Tonsil coś ciekawszego. (jeśli niebodze to się też nic niestanie oczywiście:-) )i jak sprawa dokładnie wygląda z wygłuszeniem gdzie i ile jeśli (można prosić o taka podpowiedź ) Zapytam jeszcze gzie można zakupić dosyć tanio te głośniki bo z tego co na forum widziałem ludzie płacili po 35 zloty od sztuki a teraz na aukcjach poniżej 50 nie da się znaleźć. I ostanie pytanie ile by kosztowało złożenie zwrotnicy wraz z przesyłką tutaj u chłopaków na forum.
Prosił bym o wyrozumiałość nie jestem z byt dobry w konstrukcjach DIY niemiałem z tym tak dużo do czynienia. Pozdrawiam :-)
[ Dodano: 2009-04-06, 13:36 ]
Jestem skłonny kupić nawet używane głośniki 4 sztuki 13/40/2 (oczywiście w dobrym stanie) a do wysoko tonowego to jeszcze nie wiem jaki będę stosował
Prosił bym o wyrozumiałość nie jestem z byt dobry w konstrukcjach DIY niemiałem z tym tak dużo do czynienia. Pozdrawiam :-)
[ Dodano: 2009-04-06, 13:36 ]
Jestem skłonny kupić nawet używane głośniki 4 sztuki 13/40/2 (oczywiście w dobrym stanie) a do wysoko tonowego to jeszcze nie wiem jaki będę stosował
Skomentuj