Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowe głośniki jaki wymiar kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak, w obudowie zamknietej to zagra zupelnie inaczej
    do tego dochodzi jeszcze wygrzewanie glosnika - z czasem on zacznie grac zupelnie inaczej niz jak jest nowy

Skomentuj

ale patrz głośnik mi charczy jak podgłosze.ale zatkałem dziury do bassreflexów i gra tak samo wcale basu nei ma z niego

Skomentuj

wurski, charczy ? hehe , podaj konkretny model tego wzmacniacza :)

Skomentuj

tez wzmak pewnie nie ma kontroli nad glosnikiem

Skomentuj

wurski, wzmacniacz za słaby i kropka! To na bank nie jest wina głośnika.

Skomentuj

Skąd się biorą tacy ludzie?????

Skomentuj

kombo, ze Ty wiesz takie rzeczy to nie znaczy ze inni musza to od razu wiedziec..kazdy sie kiedys uczyl.
                sory za OT.

Skomentuj

Nie na temat...
                  No sorry, ale ja się tytaj zarejestrowałem w lipcu a forum "namiętnie" czytałem i edukowałem się od maja, nie przyszło mi do głowy żeby wywalić dwie stówy nie wiadomo na co

Skomentuj

Ty uczyles sie teoretycznie :) ja podobnie jak wurski uczylem sie przez praktyke na swoich bledach..tyle.

Skomentuj

Zamieszczone przez slipknot1989
                      Ty uczyles sie teoretycznie ja podobnie jak wurski uczylem sie przez praktyke na swoich bledach..tyle
                      a ja proponuje uczyc sie na cudzych bledach. taniej i mniej boli

Skomentuj

Lepiej pozno nic wcale, powiedziła babcia spozniając sie na pociąg...

Skomentuj

Czaruję...
                        X