Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki glośnik do suba 48l

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja sprzedam za 15 zł a ty kupisz głośnik za 400 zł i wcale nie sprzedasz dobra już mnie nudzi ta dyskusja. Dzięki LightSound za pomoc

Skomentuj

Zamieszczone przez niedzielan360
      tylko na tym forum jest kilku audiofili którzy mają bzika na tym punkcie
      nie obrazaj nas! :P audiofil to chora osoba ktora slyszy kable :lol: czyli nie my

że wy macie nadzwyczajne ucho to nie znaczy że wszyscy go mają mieć !
      posiedzisz troche w tym a zrozumiesz o co chodzi
      czym jezdzisz? nadal maluchem? nie? a to czemu? przeciez tez ma 4 kola i jezdzi :P

Skomentuj

Pozwól że zacytuje wikipedie "Audiofile to ludzie uzależnieni od jakości dźwięku" a czy ty wiesz ile maluchów jeździ po polskich ulicach ? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          audiofil to chora osoba
          Audiofile to ludzie uzależnieni
          Uzależnienie to najgorsza choroba :P

Kup tego STX-a i próbuj sprzedać...

Skomentuj

niedzielan360 wejdź na audiostereo i zobacz zdjęcia jak niektórzy przygniatają wzmacniacze, CD worami z kamieniami - to można nazwać odchyłem. A że my kupujemy trochę lepsze głośniki - jedni kupują starego fiata byle jeździło, inni np. nowoczesną mazdę lub mercedesa. Jedni kupują piwo(siki) :lol: typu Next lub Super piwosz a inni lepsze.

Skomentuj

czy ty wiesz ile maluchów jeździ po polskich ulicach ?
              wiem. widziales gazete GT z przed 3 miesiecy? byl tam taki zielony maluch - zgadnij gdzie taki parkuje :P

Skomentuj

Jesli ma byc to tanie na sprzedaz i bez super jakosci to podany STX bedzie w sam raz. Jesli cos lepszego to podany SLS10 albo jeszcze drozsze to tez mozna cos dopasowac. Jesli taniej to juz tylko sprzet bezfirmowy.

Skomentuj

Czaruję...
                X