Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny na estradę

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound
    ok, wurski teraz czekamy na Twoja decyzje, poinformuj nas o swoich zakupach.
    :lol: dobre

Skomentuj

w jakim sensie? ok, to ja czekam, z ciekawości żeby przekonać się że wybrał i tak to co mu pan ze sklepu polecił bo nie schodziło xD

Skomentuj

pan ze sklepu (z głośnikami...)
        Niedługo o tym będą kawały A na pewno o ludziach którzy nabierają się na ich gadki

[ Dodano: 2009-05-29, 17:38 ]
        pan ze sklepu (z głośnikami...)
        Niedługo o tym będą kawały A na pewno o ludziach którzy nabierają się na ich gadki

Skomentuj

kupiliśmy kolumny LDM i powiem ze jesteśmy bardzo zadowoleni z kupna grają głośno wyraziści i do tego jest z nich bas.dziękuje wszystkim za zainteresowaniem moim tematem.
          A na koniec aukcja na której są kolumny które kupiliśmy:
          http://www.allegro.pl/item643048483_...gwarancja.html
          tym ze my daliśmy mniej bo 2100zł za jedną kolumnę.najpierw na miejscu ich posłuchaliśmy i zdecydowaliśmy ze warto dać te 2100zł.

Skomentuj

wurski, słuszny wybór,grałem na tych paczkach w wersji aktywnej,są całkiem niezłe.A czym to napędzasz ???

Skomentuj

wzmacniaczem 1000wat na wyjście i gra bardzo dobrze

Skomentuj

wurski, a możesz przytoczyć nazwę tego wzmacniacza? Bardzo dobry wybór. Też grałem na aktywnych tylko w wersji 2x12' tam basu jest dużo mniej, ale średnica fajniejsza.

Skomentuj

A Ja bym chciał wiedzieć na jakich konkretnie głośnikach jest zrobiona ta paczka.

Skomentuj

marian, to określ o którą paczkę Ci chodzi?

Skomentuj

Głupie pytanie...a o jakiej mowa?

Skomentuj

Może ci chodzić o tą o której ja pisałem wcześniej, czyli PDP612, tej której polecałem autorowi czyli 615 oraz tej której kupił autor czyli 1015, a także tej, o której ja pisałem że na niej grałem czyli 1012A

Wiec nie wiem czy takie głupie to pytanie, czy pytający nie konkretny?

Skomentuj

Dobrze,to dla niektórych ludzi napisze konkretnie,żeby było jasne: chodzi o te paczki które wurski kupił właśnie. Jedna paczka wyceniona na 2500zł,no jestem ciekaw co tam siedzi skoro są dwie 15".

[ Dodano: 2009-05-30, 17:10 ]
                          No i co? nikt nie wie?

Skomentuj

Nie na temat...
                            marian, czytałem posty i widziałem ze kazdego atakujesz jezeli ma inne zdanie niz Ty jezeli chodzi o estrade, widzialem co dzialo sie z wasik1989 i shiverem czy maxim w innych watkach. Ciężki masz ogólnie charakter.

Driver to:
                            http://professional.celestion.com/pr...etail.asp?ID=1

zaś basy, to http://professional.celestion.com/pr...specs.asp?ID=6

Napisz do producenta, bo przecież nikt Ci kolumn nie będzie rozbierał i tracił gwarancji żeby sprawdzić

Skomentuj

Napisz do producenta, bo przecież nikt Ci kolumn nie będzie rozbierał i tracił gwarancji żeby sprawdzić
                              Jeśli model zastosowanych głosników to nie tajemnica dlaczego więc nie napiszą tego w specyfikacji?

Skomentuj

Bo dla 95% normalnych użytkowników paczek model głośników wraz z jego specyfikacją nic im nie mówi, bo nie są tak zaawansowani jak my? Dla nich informacjia o tym że paczka zrealizowana jest na głośnikach CELESTION wystarczy.
                                Jak ktoś jest dociekliwy i zaawansowany to nie wybiera paczek przez stronę www, tylko jedzie do producenta i tam ogląda je i dopytuje o wszystko co tylko potrzebuje.

Skomentuj

A druga sprawa to profesjonalista nie pyta o takie cos tylko juz to wie bo wie albo sam znalazl...

Skomentuj

Off top:

Czyli nie jestem "profesjonalistą" bo nie wiem co siedzi w każdej paczce każdego producenta,nie jestem "profesjonalistą" też bo nie chcciało mi się szukać gdyż kolega SSS grał na tych paczkach i z pewnością wie na jakich głośnikach została złożona ta paczka,wystarczyło by żeby tylko odpowiedział...bo w końcu po to jest forum.

A tak wogóle to nigdy nie powiedziałem że nim jestem i za profesjonaliste się nie uważam,bo niby w czym? w estradzie? w audio domowym? i sądzę że na tym forum jeśli chodzi o estradę żadnego nie znajdę bo takim "profesjonalistą" nie staje się w kilka miesięcy (jak to wspomniany user Wasik się uważał,właśnie za takich jak on mam warny).

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                                      Czyli nie jestem "profesjonalistą" bo nie wiem co siedzi w każdej paczce każdego producenta,nie jestem "profesjonalistą" też bo nie chcciało mi się szukać gdyż kolega SSS grał na tych paczkach i z pewnością wie na jakich głośnikach została złożona ta paczka,wystarczyło by żeby tylko odpowiedział...bo w końcu po to jest forum.
                                      No niestety,nie rozkręcałem bo po co....Wiem tylko tyle że driver był 1,75' i dwie 15' celestion'a ,każda po 300W(mówimy o zestawie PDP 615A).

Skomentuj

Czaruję...
                                      X