znalazłem tą dwucewkową teslę, to jest model ARN-200-09/8, Paweł S. mówisz, że go miałeś, możesz mi coś o nim powiedzieć?
A tak to patrzyłem i tesla też ma całkiem fajną ofertę jeśli chodzi o głośniki 20-22 cm, a czytałem na jednej stronie, gdzie koleś z tańszych odradzał STX'y i polecał jedynie tonsile i tesle. To jak to jest koledzy?
ARN-200-09/8, Paweł S. mówisz, że go miałeś, możesz mi coś o nim powiedzieć?
jak na pierwszy glosnik moze byc. ale ani z tego poteznego zejscia, ani mega szybkosci itp
poprostu poprawny tani glosnik nadajacy sie do podlaczenia pod tosce lub jakiegos radmora
Zamieszczone przez Cris
a czytałem na jednej stronie, gdzie koleś z tańszych odradzał STX'y i polecał jedynie tonsile i tesle. To jak to jest koledzy?
pewnie elektroda?
tonsil juz nie istnieje. tesla ma bardzo stara oferte. dobre niezawodne glosniki ale nic nadzwyczajnego
a STX SCX to najnowsza seria ktora dorownala juz tonsilowi i naprawde warto to kupic
pewnie elektroda?
tonsil juz nie istnieje. tesla ma bardzo stara oferte. dobre niezawodne glosniki ale nic nadzwyczajnego
a STX SCX to najnowsza seria ktora dorownala juz tonsilowi i naprawde warto to kupic
hehe, prawie elektroda, a dokładniej stronka od kogoś tam z nich :P przekonałeś mnie wezmę się za tego STX'a. A jeszcze pytanie, ile mniej więcej może kosztować trafo do zasilenia wzmaka na TDA? bo właśnie zazwyczaj cena trafo odrzucała mnie od konstruowania wzmacniacza :P
ile mniej więcej może kosztować trafo do zasilenia wzmaka na TDA?
jak kupisz ze sklepu to pewnie ok 100zl
jak upolujesz uzywke to mozesz trafic nawet za 30-50zl
najlepiej poszukaj skladowiska smieci elektronicznych (nie wiem jak to sie nazywa ale wszedzi takie cos musi teraz byc)
tam poszukasz jakiegos wzmacniacza i wyciagniesz z niego odpowiednie czesci
Skomentuj