Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2x15-18cm czy 1x20-22 cm w prawie 18 litrach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez bart210
    a tesla to nowość, o której nic nie wiadomo
    ktora tesla to nowosc? :lol:
    ta 2 cewkowa? mialem go lata temu :P

Skomentuj

http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb to jest ten, tak? wobec tego dzięki, jak tylko będę miał kasę (w najbliższym czasie) to go kupuje i biorę się za konstrukcję pozdrawiam

znalazłem tą dwucewkową teslę, to jest model ARN-200-09/8, Paweł S. mówisz, że go miałeś, możesz mi coś o nim powiedzieć?
      A tak to patrzyłem i tesla też ma całkiem fajną ofertę jeśli chodzi o głośniki 20-22 cm, a czytałem na jednej stronie, gdzie koleś z tańszych odradzał STX'y i polecał jedynie tonsile i tesle. To jak to jest koledzy?

Skomentuj

Zamieszczone przez Cris
        to jest ten, tak?
        tak
        Zamieszczone przez Cris
        ARN-200-09/8, Paweł S. mówisz, że go miałeś, możesz mi coś o nim powiedzieć?
        jak na pierwszy glosnik moze byc. ale ani z tego poteznego zejscia, ani mega szybkosci itp
        poprostu poprawny tani glosnik nadajacy sie do podlaczenia pod tosce lub jakiegos radmora

Zamieszczone przez Cris
        a czytałem na jednej stronie, gdzie koleś z tańszych odradzał STX'y i polecał jedynie tonsile i tesle. To jak to jest koledzy?
        pewnie elektroda?
        tonsil juz nie istnieje. tesla ma bardzo stara oferte. dobre niezawodne glosniki ale nic nadzwyczajnego
        a STX SCX to najnowsza seria ktora dorownala juz tonsilowi i naprawde warto to kupic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          pewnie elektroda?
          tonsil juz nie istnieje. tesla ma bardzo stara oferte. dobre niezawodne glosniki ale nic nadzwyczajnego
          a STX SCX to najnowsza seria ktora dorownala juz tonsilowi i naprawde warto to kupic
          hehe, prawie elektroda, a dokładniej stronka od kogoś tam z nich :P przekonałeś mnie wezmę się za tego STX'a. A jeszcze pytanie, ile mniej więcej może kosztować trafo do zasilenia wzmaka na TDA? bo właśnie zazwyczaj cena trafo odrzucała mnie od konstruowania wzmacniacza :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Cris
            ile mniej więcej może kosztować trafo do zasilenia wzmaka na TDA?
            jak kupisz ze sklepu to pewnie ok 100zl
            jak upolujesz uzywke to mozesz trafic nawet za 30-50zl
            najlepiej poszukaj skladowiska smieci elektronicznych (nie wiem jak to sie nazywa ale wszedzi takie cos musi teraz byc)
            tam poszukasz jakiegos wzmacniacza i wyciagniesz z niego odpowiednie czesci

Skomentuj

a jeszcze jedno, bo na allegro natknąłem się ostatnio na głośniki sony w przyzwoitych cenach, co o tym myślisz?

Skomentuj

Cris, daruj sobie te sony... Nie kombinuj za dużo tylko bierz się za tego stxa :wink:

Skomentuj

ceny wcale nie takie rewelacyjne a do tego brak parametrow i gotowych zwrotnic

moze wykonam na rozgrzewke taka zwrotnice do 13cm sony

Skomentuj

Czaruję...
                  X