Slipknot taka Yamaszka http://allegro.pl/item655204172_pote...i_end_bcm.html by świetnie rozbujała te stxy. Ja mam Yamahę A-720 i zasila narazie Altusy 300, ale podobnie jak Ty zastanawiam się nad 3 drogami na stxach.
no rozbujał by je tylko trzeba bedzie pozbierac troszke kaski :sad: bo narazie bedzie jej tylko na kolumienki :) zastanawiam sie nad jakims denonem albo wlasnie yamahą:)
zastanawiam sie nad jakims denonem albo wlasnie yamahą:)
celuj w yamahe... Miałem denona pma-560 to wszystko by było fajnie gdyby nie to że bas był taki przymulony z niego:/ Ale po nim wpadła mi w łapy yamaha i na razie nie zamierzam jej zmieniać :mrgreen:
Dawid-SS, skonczylem tylko tech gornicze :razz: i z elektronika niewiele mialem do czynienia i moje sily sa za slabe zeby zrobic samemu wzmacniacz..wole zostac przy gotowcu zebym kasy w bloto nie wyrzucil jak cos by poszlo nie tak :grin:
RzeznikUnitra, za nic w świecie nie rób tej zwrotnicy! Tą zwrotnicę robił chyba człowiek, który nie ma zielonego pojęcia o takich rzeczach. Nawalił 30 cewek i wydaje mu się, że im więcej tym lepiej.
po pierwsze - autor tematu ma regenerowane glosniki wiec nalezy wykonac nowe pomiary i ta zwrotnica bylaby tylko do tych glosnikow
po drugie - co za "geniusz" robil tamta zwrotnice? ani pomiarow, ani wykresow (poza podrecznikowymi)
nawet wymiana wysokotonowki tam niewiele pomoze bez zmiany obudowy :???:
yamahy z serii A-x00 zaczyanjac od A-500 byly calkiem niezlym sprzetem. Ta A-700 spokojnie mozna polecic. Generalnie graja grubym basem, wysunieta srednica i schowana gora.
Skomentuj