no to aktywny sub możne być budżet na niego to jakieś 200-300zl. no a na wzmacniacz do kolumn ok 200. będzie to robione przez dłuższy czas jak kasa "będzie na stanie"
a na jakim TDA to zrobić? 7294?
czy na jakimś innym
bo widziałem że ludzie na forum do napędzania suba z tym głośnikiem używają właśnie mostka na tym TDA
teraz mam pytanie odnośnie skrzyni :smile: ciągle tylko pytam :grin: no ale coż jakos trzeba zacząć.. tak więc, czy litraż 32l bedzie dobry do tego głośnika, rozplanowałem trochę tego suba no i wymiary to by było tak
wysokość -37cm (taką wysokość mają kolumny)
szerokość - 40cm
głębokość - też ok 40cm (30cm na wnętrze subwoofer i ok 10-15 na mostek TDA
a b-r od spodu.
ścianki 18mm będą dobre czy grubsze dać?
dobre będą takie wymiary i litraż?
kurka z tym b-r to pomyłka od dołu miało być :/ postawie go na jakichś stopkach jakieś 4-5cm (chyba że trzeba wyższe) i kolumny tak samo. od przodu napewno by to nie ciekawie wyglądało :smile:
a jeśli chodzi o elementy do mostka to mógł bym dostać wszystkie u jakiegoś gościa z allegro?
i jaki jest koszt wykonania tego bo widziałem Paweł że sam zmontowałeś to ostatnio
no:) dzisiaj kurier dostarczył głośniki więc odrazu zamontowałem po podłączałem i do testów:) pożyczyłem wzmacniacz od kumpla bo mój narazie potrzebuje transformatora. Jak zobaczyłem głośniki to pomyślałem sobie że raczej basu z tego nie będzie a tu bardzo miłe zaskoczenie bas jest i to naprawdę dobry więc kolumny wszystkim polecam jak skończę fronty robić to może zamieszczę zdjęcia albo już całego kompletu (kolumny, uniamp, odtwarzacz Cd ze sterownikiem i do tego pilot do sterowanie wzmacniaczem i odtwarzaczem) :mrgreen: :thx: szczególnie Pawłowi S.
mari@n, gdzie kupowałes głośniki?? w stx??
kiedy je zamawiałeś..?? bo ja mam problem zamówiłem już 3 tygodznie temu i nawet danych do przelewu nie dostałem... :neutral: meile pisze i nic.. telefonu też nie odbierają...
Kupowałem w stx, tez na początku nie dostałem danych do przelewu ale pisałem do nich maile. To dziwne że tobie nie odpisują, ja zawsze na drugi dzień dostawałem odpowiedź.
Skomentuj