Niedawno spaliła mi się komunijna wieża (Phillips MC-30) więc kupiłem zestaw głośnikowy Creative Inspire T3000 od kumpla. Oprócz tego że jakość dźwięku jest wprost śmieszna to może być. Po niedługim czasie wziąłem się za przebudowę, czyli budowę nowych kolumienek (na razie mam obudowy do przerobienia), oraz wywalenie wzmacniacza z obudowy subwoofera. Tą drugą rzecz już zrobiłem, wzmacniacz ma już swoją nową obudowę (zdjęcia - jeszcze bez farby) natomiast w budzie od subwoofera została mi taka dziura. Chciałem się spytać o wasze pomysły jak to zaślepić, żeby nie skopać już do końca i tak kiepskiej akustyki tej obudowy?
Pozdrawiam
Edycja:
Żeby już było wszystko to zapytam jeszcze o przetworniki do kolumienek. A zatem mają one wymiary 13,5x24x13 (szerokość x wysokość x głębokość) cm. Link do zdjęć. Na zdjęciach dla zobrazowania wielkości umieściłem przetwornik 13 cm z mojego subwoofera
Myślałem nad przetwornikami ARN 116/60/8 oraz tymi Missionami. Z racji wymiarów raczej nic innego nie wchodzi w rachubę.
Pozdrawiam
Edycja:
Żeby już było wszystko to zapytam jeszcze o przetworniki do kolumienek. A zatem mają one wymiary 13,5x24x13 (szerokość x wysokość x głębokość) cm. Link do zdjęć. Na zdjęciach dla zobrazowania wielkości umieściłem przetwornik 13 cm z mojego subwoofera

Myślałem nad przetwornikami ARN 116/60/8 oraz tymi Missionami. Z racji wymiarów raczej nic innego nie wchodzi w rachubę.
Skomentuj