Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw z akustyka dla początkującego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niestety, ale zwrotnica będzie musiała być zaprojektowana od nowa, jeśli myślisz o zrobieniu czegoś co ma mieć sens i być adekwatne do włożonych w to pieniędzy.

Skomentuj

Skąd wzieliście te 700zł za zwrotnice do HD2? Przecież na stronie akustyka jak byk stoi, że części do zwrotnic to 400zł, a jak ktoś chce to za 75zł akustyk złoży te zwrotnice..

Z drugiej strony jak można mieć: "Za 1700 zł masz kable, br'y, części do zwrotnicy, przetworniki, terminale do 3W classic ->" skoro 1660zł kosztują same głośniki do HD2 na stronie akustyka...? Chętnie się dowiem, bo za 1,5 miesiąca sam kupuję HD2 i jeszcze HDM na surroundy.

Pozdrawiam
      Szuler

Skomentuj

Nie wazne co bedzie budowane, kolega srekal34 musi jakies 50% kwoty na obudowy przeznaczyc.
        Wiec przetworniki, zwrotka, okablowanie, br etc..to imho max 1500zł!!

Szuler
        "Za 1700 zł masz kable, br'y, części do zwrotnicy, przetworniki, terminale do 3W classic ->" skoro 1660zł kosztują same głośniki do HD2 na stronie akustyka...?
        dwie różne konstrukcje:)

Skomentuj

Witam

Jestem nowy :mrgreen:
          Noszę się z zamiarem zrobienie sobie satelitek do moich Creativek 5.1 T5900.
          Chcę zrobić głośnik centralny. Będą to głośniki:

wysoko tonowy
          GDWK-10-200-8-PJ
          średnio tonowy GDM-14-150-8-SCX

Piszę w tym temacie ponieważ, niechce zakładać nowego a jeśli jest to nie odpowiednie miejsce to przesunę swój temat tam gdzie będzie trzeba

Podaje też mój projekt na fron satelitek.
          Mam pytanie czy tu trzeba stosować objętość dal głośnika średniego i jaką długość zrobić dla satelitki ??

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez HeatheN
            Nie wazne co bedzie budowane, kolega srekal34 musi jakies 50% kwoty na obudowy przeznaczyc.
            Wiec przetworniki, zwrotka, okablowanie, br etc..to imho max 1500zł!!

Szuler
            "Za 1700 zł masz kable, br'y, części do zwrotnicy, przetworniki, terminale do 3W classic ->" skoro 1660zł kosztują same głośniki do HD2 na stronie akustyka...?
            dwie różne konstrukcje:)
            Sprawa właściwie zakończona, obudowe będę miał za 950zł do 3w classic i buduję ten zestaw Za jakis miesiąc będę relacjonował wieści z placu boju :)
            Dzięki Heathen za wyznaczenie drogi :)

Skomentuj

ulala od razu z grubej rury...i bardzo dobrze!:)
              pzdr

Skomentuj

Czaruję...
              X