Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

słuchawki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja polecam słuchawki JBL reference 220.
    za tę cenę naprawde graja rewelacyjnie mam je już od roku i są świetne.
    troszeczke brakuje im wysokich ale ja tak nawet lubie :razz:

Skomentuj

A ja jak najbardziej odradzam - choćby wspomniane Sony je miażdżą pod każdym względem. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
        choćby wspomniane Sony je miażdżą pod każdym względem
        nie byłbym tego taki pewien :razz:
        zalezy kto co lubi, moim zdaniem to różne słuchawki i różnie grają ale w obu przypadkach jakośc dźwięku jest wysoka jak na tę klasę.

Skomentuj

Wg mnie wprost przeciwnie - JBLe są przecenione - kosztować to one mogą max 100zł - huczą basem i skwierczą przełomem środka i góry - grają po prostu "tanio" - jak w dresiarskim caraudio. To już lepiej brać jakieś lepsze pchełki.

Skomentuj

Witam,Ja też powoli szykuję się do kupna słuchawek. Na wydanie planuję przeznaczyć około 300zł właśnie jak autor więc nie zakładam nowego tematu.

Wiadomo że pójdę do sklepu posłuchać paru modeli (a raczej takich jakie będą mieli) ale pierw zrobię przegląd w necie. Mam dwa modele już tak mniej więcej wybrane (po cenie,po wyglądzie) i po parametrach (mało ohmów i duża skuteczność bo mają to być słuchawki do mp4... oczywiście będę słuchał FLAK-ów) :)

http://allegro.pl/sennheiser-hd-448-...290883227.html

http://allegro.pl/denon-ah-d310-ah-d...283689181.html

Jakie są jeszcze warte uwagi do 300zł?

Skomentuj

Czym chcesz je napędzać ?
              Do jakiej muzyki ?
              Do jakich zastosowań ?

Skomentuj

Sprowadź sobie zza granicy ATH-M50. Za 100 dolców można je nabyć - zacne słuchawki, w tej kategorii cenowej raczej bezkonkurencyjne brzmieniowo. Tylko wygląd mają mało wyjściowy, ale są zamknięte, więc izolują.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh
                  Czym chcesz je napędzać ?
                  Do jakiej muzyki ?
                  Do jakich zastosowań ?
                  Już napisałem,odtwarzacz to będzie mp4,a dokładnie Samsung Q2 lub Q1 i raczej ma mi to służyć na zewnątrz. Muzyka w większości Jazz i pochodne,symfonie,damskie wokale i muzyka tzw. "audiofilska".

Te audiotechniki wyglądają nawet fajnie tylko tak jak piszesz,mało wyjściowe... No i ta niska skuteczność. A jak bym się na nie zdecydował to gdzie można w tej cenie kupić? jakiś sklep czy coś.

Skomentuj

marian
                    na AS wybierasz się? Jeśli tak, to mogę zabrać swoje grado sr60i. Może przypadnie Ci do gustu ich brzmienie. Jednak o 100zł przekracza budżet.

Skomentuj

Mialem okazje sluchac tych sluchawek Audio Techniki. Bardzo dobre sluchawki, brzmieniem bardzo mi pasowaly, miejscami graly nawet lepiej niz AKG K501, szczegolnie w pasmie 5-10Khz. Niestety mialy dwie wady, pierwsza to dosc niski spl, druga to okropnie mocno uciskajacy palak ale sonicznie bardzo dobre. Dla mnie byly znacznie lepsze niz hd595 i SR80 ale jako portable to sie raczej nie nadaja....

Majac 300 zl, na zewnatrz kupilbym KSC75 ewentualnie HD RE2/Nuforce 6M ( jezeli potrzebne tlumienie ). Natomiast do domu cos pokroju Creative Aurvana Live

Skomentuj

Panowie a pomozcie dobrac cos do 200zl
                        glownie do kompa
                        muzyka rock, pop, chill out, rage, czasami czarne rytmy
                        ostatnio glownie coma symfonicznie, serj tankian, sting symfonicznie itd
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas
                          marian
                          na AS wybierasz się?
                          Tak :) no właśnie,może tam będzie okazja posłuchać :)

Skomentuj

Mój znajomy kupował ATH-M50 tu - klik.
                            Grado SR-60 i CAL! nie mają do nich absolutnie żadnego startu, ale to nie powinno też dziwić ze względu na różnice cenową :).

Skomentuj

Czaruję...
                            X