Rób ten projekt 3 drogi na stx i gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowa Kolumn - Pomoc
Collapse
X
-
Wiecie co... Coś w tym musi być bo kolumna np firmy stx z tymi głośnikami co mi polecacie to kosztuje jedna 835zł a kolumna z innymi "większymi głośnikami" kosztuje jedna 399zł. A do tych kolumn jak wy mówicie zastosować po jednym wysoko tonowym?? Dało rade by potem do tego zestawu dorobić takie satelitki czy nie bardzo ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez JCB4Wiecie co... Coś w tym musi być bo kolumna np firmy stx z tymi głośnikami co mi polecacie to kosztuje jedna 835zł a kolumna z innymi "większymi głośnikami" kosztuje jedna 399zł. A do tych kolumn jak wy mówicie zastosować po jednym wysoko tonowym?? Dało rade by potem do tego zestawu dorobić takie satelitki czy nie bardzo ??
Jesli bedziesz chcial pozniej monitorki to pewnie padnie propozycja gdn 14scx + pj
[ Dodano: 2009-10-08, 22:56 ]
Zamieszczone przez JCB4No to jaki radzicie? Najlepiej gotowy...Gra naprawde warta zabawy, sam to stwierdzisz.
Skomentuj
-
Nie wiem czy dam rade, pewnie nie. Najlepiej właśnie było by dla mnie kupić gotowy jakiś wzmacniacz... A co do monitorków to zrobię je później ale najpierw chce zbudować kolumny na głośnikach takich jakie mi poradziliście... Chciałbym kupić do nich gotową zwrotnice...
[ Dodano: 2009-10-10, 11:45 ]
Jeszcze mam takie pytanie... Czy zastosowanie dwóch GDN-22-140-8-SCX na jedną kolumne oraz po jednym GDM-14-150-8-SCX i po jednym GDWK-10-250-8-AWX coś da? Tzn bass będzie lepszy z dwoma takimi GDN niż z jednym ?
[ Dodano: 2009-10-10, 12:29 ]
Możecie mi jeszcze powiedzieć czy obudowę składać za pomocą wkrętów np "konfirmantów" czy można zastosować kątowniki od wewnątrz obudowy a tylną ściankę skręcić za pomocą wkrętów ?
[ Dodano: 2009-10-10, 12:29 ]
Możecie mi jeszcze powiedzieć czy obudowę składać za pomocą wkrętów np "konfirmantów" czy można zastosować kątowniki od wewnątrz obudowy a tylną ściankę skręcić za pomocą wkrętów ?
Skomentuj
Skomentuj