Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory - pomoc przy wyborze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Faktycznie to nieciekawie, szkoda bo kopułki robili fajne i niedrogie.
    Wnioskują z opisu brzmienia to pewnie ten egzemplaż vifki składał jakiś chiński praktykant prosto oderwany od pługa :lol: .

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
      Wnioskują z opisu brzmienia to pewnie ten egzemplaż vifki składał jakiś chiński praktykant prosto oderwany od pługa
      Raczej wyłowiony z pola ryżowego :lol:

Skomentuj

Kurcze, nie dobrze, bo niedawno zakupiłem XT25 i już z serii peerless v-line :/ No ale zobaczymy co z tego będzie...

Zamieszczone przez Yoshi_80
        pewnie ten egzemplaż vifki składał jakiś chiński praktykant prosto oderwany od pługa :lol: .
        wiązką granatów oderwany od pługa

Skomentuj

zomo, to poszalałeś zamiast hi-endu seasów L18 czy er18rnx kupiłeś Ushery S520, słuchałem tego na żywo dla mnie to piach i płytki bass, płaska scena, na odsłuchach w akkusie kazałem mu wyłączyć po 5 minutach.
          Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

kondrax nie bądź takim pesymistom :) Być może przy innym ozwrotkowaniu te Ushery zagrają całkiem przyzwoicie ? Szanuję Panów z Akkusa bo robią dobre zestawy, ale fakt ten wcale nie zaprzecza tezie, że akurat z tym Usherem sobie nie dali rady. Poza tym dochodzi kwestia aplikacji.

Skomentuj

Raczej miałem wrażenie, że to wina przetworników jak ich aplikacji. Nie zrobiły na mnie wrażenia.

Skomentuj

Dziwne w takim razie, że wypuścili coś co nie gra gdy zwykle robia bardzo dobrze grające zestawy. Bład przy pracy czy moze im to akurat sie korzystnie cenowo kalkulowało i po prostu niskim kosztem dobry zysk .

Skomentuj

Może innym się to podobać ja nie zaprzeczam. Byłem na odsłuchach i puścił mi akkus X3 i V2 a na końcu te MTM na tych uszerach i już nie chciałem ich po tych 2 poprzednich słuchać taki skok jakościowy był.

Skomentuj

Kondrax jak one grają to się okaże, te głośniki prawdopodobnie będą przejściowe bo jeszcze reszta sprzętu nie jest skompletowana. Nie wątpie że X3 i V2 zagrały lepiej ale ich cena kilkukrotnie przekracza mój budżet

Skomentuj

Co do S520 - problemem jest kopułka , delikatnie mówiąc do wybitnych to ona nie należy, niskośredniak fajny za to :)

Skomentuj

witam jak obiecałem tak robię:

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=225540#225540

Skomentuj

Zamieszczone przez zomo
                          Dzięki wszystkim za pomoc, ostatecznie na odsłuch przyjdą zakupione Ushery S520 (czy ktoś może ich słuchał?) choć nie wykluczone że jeżeli nie spełnią oczekiwań na warsztat pojdzie ten projekt:
                          http://audiomania.info/printview.php...4f95181f54fe7c

Pozdrawiam.
                          Ja słuchałem i robiłem. Bardzo wdzięczne głośniki. Polecam.

Skomentuj

Czaruję...
                          X