Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JAKOŚĆ USHER TWEETER z S-520 / PRZESTROGA !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Tran
    Może dlatego, że jak zobaczyli, że tweeter z tych usherów kosztuje na dalekim wschodzie około 8 USD (25 zł!) to autosugestywnie przestał im grać.
    To jak by co możesz mi sprowadzić kilka sztuka za te 25zł

Skomentuj

ale ja nawet za 25 zł nie chcę tego głośnika! dlatego nie dziwię sie tym którzy go zmieniają w tych s-520.
      na tym zdjęciu jak dla mnie to usherek zjechał za szybko z taśmy
      :cool:
      Jedyne, które cenię to seasy. Nie slyszałem żeby ktoś miał problemy :cool:

Skomentuj

A ja powiem tylko tyle, ze posiadałem kilka 9930 i nigdy nie odbiegały jakością od poprzednich.
        Sam zestaw s-520 jakoś zupełnie nie wpadł mi w ucho, ale też nie słyszałem porażająco fatalnego brzmienia.
        Zawsze traktowałem je, jako ciekawą propozycję jeśli chodzi o gotowe zestawy, które warto posłuchać i porównać do innych konstrukcji w podobnym przedziale cenowym.
        Tak prawdę mówiąc co jakiś czas wychodzi szajs. :lol:
        A to właśnie vifa, a to scan, kiedyś sporo problemów było z kep'ami.
        Ale jak to z towarem zakupionym u polskich dystrybutorów, mamy zawsze gwarancję. Jeśli kolega rozbierał te tweetery to sądzę, że monitory przeżyły już okres gwarancji. Aż wierzyć się nie chce, ze posiadacz nie usłyszał "niepokojącego" dźwięku. Czyżby siła sugestii i wiara w tajwański hi-end. :wink:

Skomentuj

Tej wysokotonówki nie słyszałem,na AS nie były podłączone...po za tym nawet nie miał bym jej w planach zakupu bo po prostu jest brzydka (za duża ta siatka) i jest to najtańszy produkt tej firmy,a większość chyba już wie że lepiej kupić wysoki model gorszej firmy niż niski model lepszej w tej samej cenie.

Zamieszczone przez Tran
          Ushery odbieram jako dobre produkty ale niestety nie warte swojej ceny.
          Może i ta wysokotonówka to nie wypał ale 9930 to już coś,do 200zł jak najbardziej się opłaca :) Za parę dni jadę na odsłuch Usherów,mamy w Bydzi parę modeli w jednym salonie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tran
            Jedyne, które cenię to seasy. Nie slyszałem żeby ktoś miał problemy :cool:
            z tesla tez nigdy problemow nie bylo

Skomentuj

Ja tez nie słyszałem by ktoś miał problem z stx-em :cool:
              Je tez cenisz??

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                Ja tez nie słyszałem by ktoś miał problem z stx-em :cool:
                Chyba tylko z wysokonówkami :)

Skomentuj

Jeszcze jeden post i dzielę warnami.
                  Jeśli do końca tygodnia autor tematu nie przedstawi wyników swoich pomiarów, to temat ląduje w koszu, bo jak na razie to jest tylko niepotrzebne bicie piany

Skomentuj

Czaruję...
                  X