Kolejny raz zacznę posta od podziękowań za determinację i chęć odpowiedzi na mojego posta.
Dziękuję Wszystkim :)
Co do projektu - powiem dlaczego miałem obawy - po prostu zobaczyłem całą masę różnych usztywnien w formie wręcz puzzli :) dlatego - jakoś mnie to lekko zniechęciło - ale ładnie zostało mi przez Was wytłumaczone, że aż tak przy takim normalnymi subie nie trzeba ;-)
Co do wielkości - tak macie rację - też myślałem o 10 calach - te 8 może być mało - to chyba już wynika samo z siebie, że im większy głośnik tym może zagrać trochę głośniej oraz mocniej i pewnie na plus przy zejściu
Co do obudowy też dziękuję na sugestie [nawet tą na PW] rozważę wszystko ;-)
MDS 8 cali mam w samochodzie ;-) - czasami mi brakuje takiego mięcha - chyba prawidłowe odczucie mam ;-) aplikacja w br.
Wstępnie lub nawet ostatecznie trzeba postawić na 10cali.
Cena głośnika - było wymienione nawet 1200zł - to już cena zaporowa.
Zakładając 10 cali głośnik [cena no nie wiem = ok 500-600zł?]
Panel Irka - tu ceny kompletnie nie znam
Buda - to hmm też okazuje się nie znam
ktoś zna odp na te 2 ostatnie pkt?
Pomyślałem jeszcze o 10 calach + membrana bierna (chyba, że 8 cali + membrana)
Takie moje pierwsze w zyciu DIY na zasadzie wszytko kupię a w domu wkrece panel i głośnik - to mnie uspokaja ;-)
PS> Aukcja na allegro ciekawa - ale nie startuję ponieważ myślę o subie od kilku dni - a wolę wszytko na spokojnie.
Dziękuję Wszystkim :)
Co do projektu - powiem dlaczego miałem obawy - po prostu zobaczyłem całą masę różnych usztywnien w formie wręcz puzzli :) dlatego - jakoś mnie to lekko zniechęciło - ale ładnie zostało mi przez Was wytłumaczone, że aż tak przy takim normalnymi subie nie trzeba ;-)
Co do wielkości - tak macie rację - też myślałem o 10 calach - te 8 może być mało - to chyba już wynika samo z siebie, że im większy głośnik tym może zagrać trochę głośniej oraz mocniej i pewnie na plus przy zejściu
Co do obudowy też dziękuję na sugestie [nawet tą na PW] rozważę wszystko ;-)
MDS 8 cali mam w samochodzie ;-) - czasami mi brakuje takiego mięcha - chyba prawidłowe odczucie mam ;-) aplikacja w br.
Wstępnie lub nawet ostatecznie trzeba postawić na 10cali.
Cena głośnika - było wymienione nawet 1200zł - to już cena zaporowa.
Zakładając 10 cali głośnik [cena no nie wiem = ok 500-600zł?]
Panel Irka - tu ceny kompletnie nie znam
Buda - to hmm też okazuje się nie znam
ktoś zna odp na te 2 ostatnie pkt?
Pomyślałem jeszcze o 10 calach + membrana bierna (chyba, że 8 cali + membrana)
Takie moje pierwsze w zyciu DIY na zasadzie wszytko kupię a w domu wkrece panel i głośnik - to mnie uspokaja ;-)
PS> Aukcja na allegro ciekawa - ale nie startuję ponieważ myślę o subie od kilku dni - a wolę wszytko na spokojnie.
Skomentuj