Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CW1202C czy CW1002C ... ktory leprzy...????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak ma się taki wzmak to nie znaczy, że często będzie się korzystało z jego potencjału, poprostu raz na pewien czas...:-)

Skomentuj

Kurde Adam mnie by łapy świerzbiły!Co wieczór musze ściany w chacie "zawibrować",bo po co to wszystko robiłem?A poza tym ja lubie kopa,musi kałdun chodzić,i mam tera ogólnie tylko 400W na 20m,ech malutko ale co zrobić...
      PZDR

Skomentuj

A tam patrzcie na mój opis.

Skomentuj

Ukasz ty nygus jesteś!Serca dla ludzi nie masz!Co te bidne sąsiady powiedzą?Gluchota u nich murowana!Żal ludzi dosłownie,a jeszce bardziej tej elektroniki,u mnie to dopiero by zachulała!Możesz schemaciki jakieś czy cuś?No nie bąź taki,podziel sie!
          PZDR

Skomentuj

Tajemnice wyjawie spokojnie ale jeszcze nie teraz, na razie poczekam sobie na opinie ludzi.

[ Dodano: 2004-09-01, 21:29 ]
            Aha mieszkam w domku jednorodzinnym i jak trzeba to tylko babke przytruję sobie z deczka ;-)

Skomentuj

He Ukasz!Ja ci tak łatwo nie odpuszcze,też tak chce!Zlituj sie brachu,bo mi hertze sie rozpuszczają.Ja też w domku se siedze,a co!Ale sąsiady i tak mnie bluzgają że sie jakiś maniak sie w pobliżu znalazł.Ale kij im w ucho co nie?I dawaj te technikalia bo sie zestresowałem jak nie wiem co!
              PZDR

Skomentuj

Już niedługo powiedzmy w weekend napisze co i jak na razie nie moge nic mówic. Ale wymiata miałęm nic nie mówic dobra kuniec z tym.

[ Dodano: 2004-09-01, 21:38 ]
                Aha dziś w którymś poście obiecałem że nie bede więcej kłamał na forum i dotrzymuje słowa.

Skomentuj

No to trzymam za słowo Ukasz!Bede pilnował!
                  PZDR

Skomentuj

Adam 85, raz na jakiś czas to oznacza codziennie gdy starszy wyskoczy do miasta stara w robocie itp itd, szczególnie w lato bo teraz studia wiec mnie niebedzie czesto (tylko w wekendy) , pozatym jak coś robie to poto zeby wykorzystać pełny potencjał sprzetu, a nie poto żeby na półce stał piec 300 W a słucham korzystając z kilku % mocy ... oh nieeeeeeeee ja tak niemam ;D

Skomentuj

Czaruję...
                    X