ok to napisz mi na priv jakis kontakt do Ciebie to sie dogadamy gdzie wyslać itp. odezwe sie okolo 14.00 jak wroce do domu. A ten magnat w razie co to nie bylby za slaby chcialbym miec pewnosc ze nic sie nie spali.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki głośnik do subwoofera?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukaszo nie
a może coś z samochodowego JL?
co myślicie?
Ja najbardziej się zastanawiam nad tym magnat xpress 10(150w RMS) ale nie wiem czy nie jest on za słaby na wzmacniacz 150w RMS. Jak myślicie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sociak55Chyba chodziło Ci o JBL?
Skomentuj
-
Jakoś regeneracja głośników do mnie nie przemawia. Wolę kupić nowy wiem wiem zaraz zacznie się gadanie że to oryginalnego niczym nie zastąpi że samochodówki to nie do domu itp. Ale w tym temacie nie chodzi o to, pytam się o coś innego a otrzymuję odpowiedź na co innego wiem że każdy chce pomóc i dzięki za to ale temat jest prosty:
czy magnat xpress 10 nie jest za słaby na wzmacniacz 150w ewentualnie jaki głośnik do 200 zł byście polecili do tego suba (około 30 litrów)
Skomentuj
-
nigdy nie słyszałem dobrze grającego magnata. Także kategorycznie odradzam kupno głośników tej firmy. A wg mnie najlepszym wyjściem dla ciebie będzie naprawa tego głośnika. Albo wyślij go Pawłowi albo po prostu podjedź na wolumen to ci go naprawią. Zapłacisz kilka złotych i będziesz zadowolony. Bo widzę, że z Wa-wy jesteś.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
sociak55, tylko widzisz, to nie jest tak że to my nie rozumiemy pytań... To ty nie rozumiesz odpowiedzi
Zamieszczone przez sociak55magnat xpress 10
Skomentuj
-
Wcale tu nie chodzi o wygląd ale właśnie o to że z głośników do 200zł miał dość dobre opinie.
Ale widzicie ja swoje a Wy znowu swoje.
Doradźcie wreszcie coś lepszego jak mówicie że magnat to lipa.
To jakiej mocy wreszcie głośnik najlepiej wsadzić do tej budy?
P.S Nie nie mieszkam w warszawie tylko około 100km od tak tylko wpisałem Warszawę. U mnie powiedzieli że za mniej jak 150 zł to nie naprawią więc to to samo co kupić nowy.
Skomentuj
-
No to ja sie wypowiem na temat xpresa 10
Miałem takowego w domu zasilany był sub 150 autorstwa irka :smile:
I źle to w domu grało,ciche to i w ogóle żeby był bas sub musiał stać w kącie.
Ja myślę że dobrym głośniczkiem byłby tu stx 27-450-4,mimo twojej małej mocy wzmacniacza powinno byc głośno :wink:
Skomentuj
-
Po pierwsze to nie chciałbym przerabiać seryjnej skrzynki a po drugie moja ma 30litrów a do stx potrzeba chociaż 40 także odpada, inne propozycje?
[ Dodano: 2010-05-03, 21:16 ]
Witam znalazłem w sieci taki głośnik mało jest o nim może ktoś się spotkał jak myślicie nadawałby się?
http://www.audiosklep.pl/ltc-1006g-p-1892.html
Skomentuj
Skomentuj