Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

18 Cali w Grainicie:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zazwyczaj rozmawiamy raczej o tym ile kto metrów przeciagnoł dłuznika na lince holowniczej za swoim samochodem w lesie:)
    ... i jak przy tym zagłuszaliście krzyki dłużnika 1600 Watsowym subuferem w aucie

Skomentuj

Adrianotron --. tak wogóle to po co Ci ten sub.? Będziesz na tym muzy słuchał?
      Widac,że kasiasty koleś jesteś,ale od razu szpanować nie musisz,bo na tym forum liczy się raczej wiedza i doświadczenie,więc tylko z siebie idiote robisz.

Skomentuj

Barthez jakbym mial odpowiednią wiedze to bym na tym forum nie siedział w wolny wieczór. Zadałem kilka pytań a tu jeden rozmówki dresiarzy układa a drugi zacznie nauczac etyki. Ja sie tu kasą nie chwale tylko zadaje pytania, ale to Polska tutaj zeby było politycznie poprawniw kazdy musi byc biedny a nawet jak już nie nie jest to powinien załorzyć wór zgrzebny i na dziada pozować.

Skomentuj

ŻE CO! i ty sie kasą nie chwalisz, człowieku zejdź na ziemię! a kto trzy posty wyżej napisał:

Ale zazwyczaj rozmawiamy raczej o tym ile kto metrów przeciagnoł dłuznika na lince holowniczej za swoim samochodem w lesie:)

[ Dodano: 2004-12-04, 21:05 ]
          Lub jak zaksięgować 50 tysięcy z działalności rolniczej:)
          Najbardziej debilny post jaki kiedykolwiek czytałem- przebił nawet ten z tymi trzema subami w jednym pokoju!

poza tym w tym kraju nie trzeba być biednym zeby być politycznie poprawnym, możesz być sobie nawet dresiarzem, skinem lub punkiem jesli tylko jesteś wporządku wobec innych, reprezentujesz sobą coś wartościowego wtedy jest ok.

poczytaj troszke inne wątki, naucz sie zadawać sensowne pytania i przemyśl niektóre rzeczy i prosze nie wyjeżdżaj wiecej z takimi tekstami bo sie zagotować można, nawet jesli za oknem zima!

Skomentuj

Adrianotron a ile to masz w łapce ze tak ludzie daja Ci sie ciągnąć za autem?

Skomentuj

hehe. tylko niech uważa żeby to jego kiedyś ktoś nie pociągnoł na lince za autem.

Skomentuj

No dobra uznajmy,że nie szpanujesz kasą.
                Tylko po co Ci głośnik o takiej mocy? I czy będzie miał 700 Wat,a nie 800 to źle? I jeżeli nie będzie kosztował 2000zł tylko 1000 to też źle i też Ci nie będzie odpowiadał?
                Chodzi Ci tylko o zrobienie najmocniejszego DIY?

Skomentuj

heh ten gosc sobie jaja robi a wy sie niepotrzebnie wkur*** proponuje "close topic" i po sprawie jesli jest taki cwany i madry to sam sobie poradzi proste

ps. ja mam lepsze wyjscie ze sprawy kup sobie dwa 105cm glosniki o mocy 5000W wstaw je w miejsce okien z drzwi zrob br, podlacz do elektrowni i bedziesz mial taki wypas ze wszystkie dresy z polski sie zleca, pozdro hahaha

Skomentuj

MoJojo sorka jak przekreciłem nick czy ja sobie bym poradził głupie pytanie są przecierz firmy specjalizujace sie takimi sprawami. Ale nie o to chodzi ja chce to zrobić sam oczywiście przy pomocy tego forum tylko wtedy bede miał z tego nalezytą satysfakcje ale powoli już nie mam cierpliwości i chyba skorzystam z pomocy jakiejs firmy bo widze ze ludzie na tym forum piszą wszystko prócz odpowiedzi na pytania a i odpowiedzi zadko sa w pełni fachowe jak wszedzie sa ludzie którzy sie na tym znaja tacy którym wydaje sie że się znaja i tacy którzy sie na tym nie znaja ale chcą wcisnąc swoje trzy grosze:)

[ Dodano: 2004-12-05, 12:57 ]
                    Zombal jak trenowalem to 51,5 cm ale to nie forum kulturystyczne:) w tym przypadku tak jak z konstrukcjami akustycznymi rozmiar nie jest najwazniejszy ale dla mnie bardzo wazny jak widać.

[ Dodano: 2004-12-05, 13:00 ]
                    Dziejok teksty o lince to moja odpowiedz na teksty Overclockera dla Ciebie pewnie bardzo madre nie zeby sadzil że jestes stronniczy:)

Skomentuj

Adrianotron, pierw znajdź odpowiedni głośnik, zrób obliczenia i dopiero później wykonaj samą obudowę - nie odwrotnie. Nie przejmuj się niektórymi wyrażeniami, to normalne, ludzie często piszą aby coś pisać.

http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt

Skomentuj

ludzie co wy od niego chcecie! normalnie grzecznie zadal pytanie a Wy go od razu od dresow wyzywacie. To ze to potwierdzil i powiedzial ze na codzien ciagaja ludzi po lesie uwazam za zart. Jak chce miec 18 cali to jego sprawa, a ze nie wie co kupic to sie pyta.
                        To forum jest malo tolerancyjne i malo tworcze bo tylko ktos wyskoczy z jakims niekonwencjonalnym pomyslem i juz jest besztany a nie o to w diy chodzi.
                        nie wiem moze was zazdrosc zrzera ze was na cos takiego nie bedzie stac.
                        Z audio jest jak z samochodem sa ludzie ktorym wystarczy do normalnej jazdy 50 KM i sa tacy, ktorzy żeby jeżdzić muszą miec 200.

Skomentuj

nie poprostu jelitami mi wywraca jak czytam kolejny post w ktorym ktos na sile prubuje wsadzic 45cm w pokoju ktory ledwo pewno przekracza 20m2, pisze magiczne liczby "800W" a w opisie ma "Nisko i miękko" wiec samo to swiadczy o wiedzy uzytkownika, to moze lepiej podaj wiecej szczegolow spytaj co do czego i jak, albo poczytaj wczesniej a potem pytaj

prosty przyklad

to tak jak by ktos na sile probowal wsadzic silnik z laborghini do malucha " to bedzie najszybszy maluch o jakim slyszalem" ktoremu na pierwszej lepszej prostej sypnie sie zawieszenie a za nim cala reszta, powodzenia

Skomentuj

za bardzo sobie opis wziołes do serca moze nisko i miękko to lubie spać. Ja tu przecież nie pytałem co o tym generalnie myslisz tylko zadałem inne konkretne pytania więc jezeli nie znasz na nie odpowiedzi to lepiej wcale nie zabierać głosu i nie robic zbednego zamieszania. Takie dygresje jak twoje nic nie wnoszą. A jak ktos chce włorzyc 126p silnik Lamborghini to prosze bardzo. Szary byłby ten swiat jakby wszyscy mieli takie podejście jak Ty.

[ Dodano: 2004-12-06, 00:21 ]
                            MoJojojo jest na etacie racjonalizatora. Hehehe

Skomentuj

Anonimek

ja chce włożyć do fiata 126p. silnik ferrari. hehe ale jazda.

Skomentuj

a ty sobie kolego za bardzo do serca wzioles mojego posta to bylo pisane ogolem do wiekszosci tego co sie tutaj pisze na tym forum nie tylko do twej urazonej dumy ( przepraszam bardzo miszczu )

a co do mojego podejescia do swiata czlowieku to nie masz sie co wypowiadac bo nie wiesz nawet jak mam na imie nie masz pojecia jak wygladm poprostu mnie nie znasz wiec zbedne sa te komentarze, jak jestes taki kolorowy to nie rob plyty z marmuru tylko daj dziecia w przedszkolu zeby ci ladnie pomalowali,

wogole koncze ta beznadziejna, nie majaca jakiegokolwiek sesu rozmowe, narka see you Adrianrotortotrononotron

Skomentuj

--> Adrianotron
                                  Ja ze swojej strony bardzo polecam Emphaser'a Extreme 15 cali... ostatnio mielismy na firmie wersje 12 calową i robi wrażenie jak cholera!! :) glosnik zbudowany super soldnie i pomimo swojej ogromnej mocy, i ciezkiej membrany gra z klasa... to nie hamski tłuczek No i co tu ukrywać ładny jest.... moc 700W RMS, 1kW max, cewka śr. 76mm
                                  Cena 1330 pln, ale moge Ci zrobić na niego duży rabat :]
                                  Jak to nie styka to jest jeszcze Neo E15 SPL, 1kW RMS, 2,5kW max !!! ]:-> cewka 92mm średnicy...
                                  na neodymowym magnesie i aluminiowej membranie, ktora jest połaczona z karkasem spoiwem termoprzewodzącym, tak, ze cała piekna, czarna anodyzowana aluminiowa membrana wspomaga chłodzenie cewki...
                                  Ten głośnik to juz masakra!! Szef miał kiedyś 10' i byla niewiarygodna, to juz glosnik w sumie audiofilski, ma super kontrolę i szybkosc, nawet w tak wielkim kalibrze I wymaga bardzo małych obudów...
                                  Cena wstępna 2980 pln.. tak samo, do duzej negocjacji...

Ale wydaje mi się, ze ten Extreme spokojnie wystarczy, zreszta tak jak powiedzialem, Neo jest stworzony do "wyższych rzeczy" :p...

Wiecej danych na http://www.emphaser.com/

Jest jeszcze 12' z serii SPL od kilku sezonów jest niepokonany na mistrozstwach DbDrag
                                  Ale z tego co widze, to szukasz czegoś większego...

Skomentuj

MoJojojojojooojjo dziecko nie wiedzialem ze jestesmy kolegami. A na jakiej podstawie Ty mnie oceniasz? Chyba na tej samej co ja Ciebie. Poco pisałeś cos pod tym topicem, pisał trzy posty i zero odpowiedzi hehe zabawny jesteś. Takie głosniki tylko na obrazkach ogladasz więc nie dziwie się ze gadasz nie na temat.
                                    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

czlowieku o czym ty do mnie piszesz bueheheh dobre DD wyluzuj troszke, nic nie chce mowic ale typowe zachowanie czlowieka z Zor mialem stycznosc na wielu imprezach w okolicach pszczyny tychow normalnie nic dziwnego, pozatym nie jestem tutaj na forum zeby sie ponizac klucac sie z jakimis pajacami czlowieku ja juz z toba skonczylem rozmowe w ostatnim poscie wiec nie wiem po co sie pordukujesz, nara!

Skomentuj

Skomentuj

Czaruję...
                                        X