Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subofer i rodzaj głośnika

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A to może za dużo napisałem, tak na wszelki wypadek dałem 60 zł żeby jakby co mu wystarczyło na jakieś podświetlenie i wykończenie suba najlepjej jakieś diody jeszcze i cuś, do wzmaka dać całą obudowe z plexi i sprzęt marzenie!!!

Skomentuj

a ja wam mówie że GDWT12-19/100FP SPL 102dB!!!!!!! a miejscami dochodzi do 108!!!!! moc 200wat!!! kompatybilna z pompo 1000000000000wata to wystarczy poco więcej!!!!

Skomentuj

umberto czekamy na konstrukcje :), a poco prostować takie cos trzeba tępić, ew. wysłać do obozów pracy- "strone z podstawami"

Skomentuj

Wiecie co?Jak by mnie ktos tak na początek zjechał...to nie wiem,chyba bym sie pod ziemie zapadł.No ale widac że Kolega pojęcia nie ma wogóle i na dodatek nie potrafi czerpać informacji.A tych u nas nie mało...
          PZDR

Skomentuj

doloz jeszcze ladny terminal i naklejke najlepiej NIKE łyżwe... i duzy wydech z tyłu

Skomentuj

i duzy wydech z tyłu
              buheheheh.... to może wogóle cały tłumik z samochodu ma wymontować najlepiej jakiegoś remusa

Skomentuj

dobra proponuje skończyć ten temat to się robi nudne....
                podam ci wszystkie dane tylko prosze nie pokazuj się tu więcej :P
                Głośnik STX27/150/8SC mozna go kupić tu www.stx.pl
                obudowa 45 litrów.... wymiary jakie chcesz byle by się głośnik zmieści i byle by wszło 45 litrów.... PS jeden litr to jeden desymert sześcienny czyli 10x10x10cm (wyprzedzm kolejne pytanie.....) wzmacniacz kup gotowy na allegro (szukaj "wzmacniacz do subwoofera aktywnego koło 100wat)
                Rura 7,5cm średnicy 16cm długości do kupienia tu www.stx.pl (bass reflex 8) w akcesoriach łośnikowych.....

PS sory za błędy ale co się spojrze na posty powyzej to się śmieje i pisać nie moge....

Skomentuj

Sound Wave spodziewam sie ze to nie wystarczy przy takiej widzy jaką zaprezentował musiałbys mu wszystko dac do ręki i za rączke prowadzic a tak naprawde wyszlo by na tyle ze sam bys musial za niego zrobic.......

Skomentuj

Sound Wave, widze że musze zacząć zadawać kretyńskie pytania.Odpowiedź full wypas!Ale mu sie udało.Teraz se poskleja i ma gotowca...
                    PZDR

Skomentuj

jak się wqrwie to mu pocztą przycięte płyty (zwłaszcza że będe robił niemalże identyczny subwoofer) niech tylko za przesyłke i za płyty mi zwróci..... bo niemoge juz słuchać jak takie kretynizmy na forum się wypisuje.....

Skomentuj

ja bym na jego miejscu peerlesa dt100 w isobaric wrzucil. byla by mniejsza obudowa :)

Skomentuj

gienosz pewnie jak zobaczy ze dostał az 26 odpowiedzi to az sie zleje ze szczescia a jak zacznie czytac to zapadnie pod ziemie... I tak oto kolejny niedoszły konstruktor straci chęci do działan i kupi komercyjne gówno za które zaplaci 10x wiecej jak by sam zrobił. Panowie nie mozna wszystkich besztac w błocie za niewiedze. Nie dosc ze sie mu zrobi przykro to jeszcze naraziliscie chłopaka pewnie na koszty. Wstyd? ;]

Skomentuj

nie besztamy kazdego :) tylko wybrancow...

Skomentuj

Wiesz SW no mam problem klupiłem ten głosnik
                              Głośnik STX27/150/8SC mozna go kupić tu www.stx.pl
                              zakupiłem takze rure
                              Rura 7,5cm średnicy 16cm długości do kupienia tu www.stx.pl (bass reflex 8) w akcesoriach łośnikowych.....
                              i nie moge wsadzic głosnika do tej rury.. rura jest za mała co mam zrobic??

hihihi

Skomentuj

Oj... to napewno blad konstrukcyjny! Jednym slowem: REKLAMOWAC!

Skomentuj

Coś Wam powiem,a zwracam się szczególnie do SW.
                                  Stawanie w obronie takich zapytań jest jak najbardziej na miejscu,owszem.Jest tylko jedno ale,temat postu.On już wiele wyjaśnia,a przynajmniej tyle że kolega walnął pytanie odrazu wchodząc na forum bez przeglądania pokrewnych tematów.Gdyby tak zrobił nie było by głupiego pytania i głupich odpowiedzi.To tak na chłodno.A z drugiej strony odrobina rozrywki każdemu sie należy,tu akurat czyimś kosztem ale za niewiedze się płaci.
                                  PZDR

Skomentuj

słuchaj ja go nie bronie.... poprostu chce żeby dal spokuj i proboje wyprzedzić kolejne pytanie.... to niejest prawdziwy Diy'maniak zrobi sobie ten subwoofer i o Diy zapomni... tacy ludzie niesą potrzebni na tym forum....

Skomentuj

ehhh..... Daniel, racja... no ale powinien chociaż stronke przeczytać... :/
                                      ehhh co za społeczeństwo...

Skomentuj

Ale mi wstyd z mojego miasta. A kabaret niesamowity.
                                        - gienek zadaj jeszcze jedno pytanie może odnoście wzmacniacza jakim chcesz napędzić swojego subofera.
                                        pozdrawiam

Skomentuj

kabaret???? to jest k...a tragedia !!!!!!!

bozee usuncie ten temat bo to już przesada.....

takie tematy aż zniechęcają do zaglądania i wypowiadania się na tym forum i to wcale nie jest śmieszne

Skomentuj

Czaruję...
                                          X