Żarówka ma być jedna w zwrotnicy,nie dwie,24V 50W (może być 55W też).
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny estradowe GDN-30-400-4-SE +D800 czy GDN-30-400-8-SE+D800
Collapse
X
-
to dziwne bo babka w elektrycznym pokazala mi ta zarowke i nie byla to zwykla typowa żarówka tylko taka z dwoma nóżkami hmm halogenowa? nie pamietam ale powiedziala ze tylko takie mają 24v... a taka mi cos troche nie pasi do zwrotnicy , kosztuje 12zl... taka ma byc? w zwrotkach zawsze widywalem takie male standardowe ala samochodowe...
NO FAKT NA ALLE SPORO TEGO JEST... TO CHYBA KIEPSKI ELEKTRYCZNY THX ZA POMOCLast edited by dj-mati; 09.01.2011, 11:18.
Skomentuj
-
więc tak było trochę czasu to odwiedziłem kolejny elektryczny w którym również nie ma takiej żarówki... ;lklukasz; do tirów są ale słabsze oraz mocniejsze od 55.. :(
pozostaje alle...? ; / nie można tego jakąś inną zastąpić ?
:( niestety na alle również tylko 70 , 100W... to chyba jakieś żarty , może ma ktoś takie w sklepie pod nosem i podesłał by pocztą bo nie mam już więcej pomysłów ehh
ps : do nadstawek mam już zaplanowanego suba na 46-900 z tym ,że w nowej wersji głośnika która wyjdzie za ~ 2 tygodnieLast edited by dj-mati; 13.01.2011, 18:03.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj-mati Zobacz posta
ps : do nadstawek mam już zaplanowanego suba na 46-900 z tym ,że w nowej wersji głośnika która wyjdzie za ~ 2 tygodnie
Skomentuj
-
spokojnie ,jak to będzie coś zupełnie nowego to nie wezmę ,i zamówię model który jest obecnie w sprzedaży i jest na nim już kilka paczek na forum ,mam głowę na karku więc się nie martw , a postami mógł byś coś wnieść do tematu...pomóc a nie pisać ,że złe podejście ,ale dzięki
po prostu źle sformułowałem sory
Skomentuj
-
http://www.interlumen.com/r2-24v-555...ma-p-3162.html
szukaj takie żarówki sklepy motoryzacyjne stacje paliw.
stosuje się ją w starych dostawczakach avia star itp.
Skomentuj
Skomentuj