Tez mi sie tak wydawało ale po pierwszym odkręceniu gałki volume na max zobaczysz ze ma taki xmax jak podaje producent.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
test nowego stxa 27-150-8-sc
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Sound Waveno to nieźle jak po wielkości zawieszenia oceniasz X-max..... słuchaj to że alphard robi efekciarskie głośniki to inna sprawa....
Skomentuj
-
nie bierz tego co napisałem do siebie.... mam jakiś kąśliwy tydzień lubie się czepiać szczegółów..... po Alfredach zawieszenie stx'a żeczywiście wygląda niepozornie, ale sprawuje się super!! nic nie furkocze kable onic nie stukają miodzio. słychać jedynie głośnik a nie "ekstra efekty" jak to ma miejsce w przypadku No-name
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wavenie bierz tego co napisałem do siebie.... mam jakiś kąśliwy tydzień lubie się czepiać szczegółów..... po Alfredach zawieszenie stx'a żeczywiście wygląda niepozornie, ale sprawuje się super!! nic nie furkocze kable onic nie stukają miodzio. słychać jedynie głośnik a nie "ekstra efekty" jak to ma miejsce w przypadku No-name
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Waveja do 22 mam 7,5cm ale do 27 tez powinien się coś koło tego nadać - no moze troche większy by się przydał ale napewno nie mniej!! juz jak się bawiłem generatorkiem to przy 22 i max mocy troche poświstywało!! ale przy muzyce niema problemów. głośnik pompuje niesamowite ilości powietrza!!Pozdr
Skomentuj
-
hej. mam pytanko. a jak myślicie czy ten stx 27-150-8-sc nadawał by sie do mojej obudowy o pojemności ok 50litrów. z opisu wynika ze tak, tylko czy zagra lepiej od tego tonsila gdn 25/80/1? jak narazie ten tonsil radzi sobie dzienie, tak wiec czy jest sens kupować tego stx'a? dodam tylko ze nigdy nie mialem zadnego doczynienia z głośnikami tj firmy i jak narazie uważałem ze jakściowo stoją na równi z alphardem.
czy warto.
viper pisze ze jest porównywalny brzmieniowo z tonsilem, tylko ze ten tonsil ma bardzo małe wychylenie max, dlatego ma bardzo ograniczone możliwości zejścia w dół. jak to jest?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dziejokhej. mam pytanko. a jak myślicie czy ten stx 27-150-8-sc nadawał by sie do mojej obudowy o pojemności ok 50litrów. z opisu wynika ze tak, tylko czy zagra lepiej od tego tonsila gdn 25/80/1? jak narazie ten tonsil radzi sobie dzienie, tak wiec czy jest sens kupować tego stx'a? dodam tylko ze nigdy nie mialem zadnego doczynienia z głośnikami tj firmy i jak narazie uważałem ze jakściowo stoją na równi z alphardem.
czy warto.
viper pisze ze jest porównywalny brzmieniowo z tonsilem, tylko ze ten tonsil ma bardzo małe wychylenie max, dlatego ma bardzo ograniczone możliwości zejścia w dół. jak to jest?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dziejokmasz go w obudowie 53l z br rozumiem. ja mam zamkniętą i taką tez preferuje. czy możesz mi troszkę opisać jak zachowuje sie ten stx po zatkaniu otworu br. i w jakiej budzie lepiej sie spisuje? z góry dzieki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dziejoktak tylko jak głośnik lepiej radzi sobie w zamkniętej to po wsadzeniu do br nagle pogarsza sie impuls, bas staje sie mułowaty, ciężki i powolny. do filmów jak znalazł, ale ja głównie słucham muzy, tak więc tylko closed. coś czuje ze jednak mnie przekonaliście do tego stx'a.
Przy 30W tak napierdziela, że głośniej nie mam co dawać bo sąsiedzi przylecąPoprostu szok. Cw1002C grał ładnie, ale zdecydowanie brakowało mu wykopu, który STX posiada;-)!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dziejokmasz go w obudowie 53l z br rozumiem. ja mam zamkniętą i taką tez preferuje. czy możesz mi troszkę opisać jak zachowuje sie ten stx po zatkaniu otworu br. i w jakiej budzie lepiej sie spisuje? z góry dzieki.
Mi bardziej spodobał sie dzwiek br choc do ideału mu troche brakuje, bas jest bardziej monumentalny i wogule taki bardziej konkretny jest.
Niestety w tej chwili suba juz nie mam wiec nie moge ci powiedziec dokładnie co sie dzieje po zatkaniu br ( w montazu sprawdzałam closed 45l ale jakoś mi sie bardziej spodobało 53l Br(po odjeciu bebechów zostawało jakies 47l)) bo subka juz opyliłem i wrociłem do swojego slsa...
Skomentuj
Skomentuj