Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny podłogówki do domu za 2000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Po obudowy można uderzyć do marko3T i pewnie zostanie jeszcze na dobre głośniki, seas, usher itp powinno się zmieścić w 2k.

Skomentuj

Nieważne czy to awx czy cokolwiek, to po prostu stx więc wszystko jest lepsze.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Nie no, dajcie spokoj. Gdzie tam Tonsil do Alcone
        no tak, ale za 2kPLN nie kupi gotowych skrzynek z alconami

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
          Po obudowy można uderzyć do marko3T i pewnie zostanie jeszcze na dobre głośniki, seas, usher itp powinno się zmieścić w 2k
          Za same obudowy zamówione trzeba liczyć tysiaka lub lepiej w zależności od preferencji...

Skomentuj

Namówiłem prawie brata na zestaw http://www.loudspeakershop.eu/zestaw...30-p-1605.html
            Z tym, że będę chciał go wsadzić z TL, więc może wyjść coś fajnego. Powinniśmy się zmieścić w limicie 2000zł za wszystko.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie jestem ogłoszenie w dziale sprzedaży?

Skomentuj

juz wszystko OK

Skomentuj

Nie na temat...
                  TVM nie powiodło się. Factory jest kawałek mnie około 30 km.již tam, koniec natychmiast kupić najnowszy zbytky.Zakk
                  Jak mówię, że zabrali wszystko - Jazda podejmowane są na złom go gdzieś na CZK 10 funtów, co czyni je mniej lub bardziej :-) materii i draperie, menbrany, stredicky spalił wszystko w holu membránovně Inside ....
                  To był skradziony
                  został powołany na tymczasowego administratora ...
                  150 osób nie zarabiać, obecnie grabieży, TVM.
                  Bądź Goodbye
                  Last edited by Pawel S.; 14.02.2011, 09:18.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                    Za same obudowy zamówione trzeba liczyć tysiaka lub lepiej w zależności od preferencji...
                    A ja tego no nie dam rady tak fajnie zrobić...Mam znajomego co robi meble, ale nie wiem czy on to tak fajnie zrobi, bo meble to poskłada, jakieś frezy i inne rzeczy.....

Tylko w Józefowie można tych STX'ów posłuchać?? Jakieś 350km w jedna stronę ale gotów jestem to znieść...

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez Zakk Zobacz posta
                      TVM nie powiodło się. Factory jest kawałek mnie około 30 km.již tam, koniec natychmiast kupić najnowszy zbytky.Zakk
                      Jak mówię, że zabrali wszystko - Jazda podejmowane są na złom go gdzieś na CZK 10 funtów, co czyni je mniej lub bardziej :-) materii i draperie, menbrany, stredicky spalił wszystko w holu membránovně Inside ....
                      To był skradziony
                      został powołany na tymczasowego administratora ...
                      150 osób nie zarabiać, obecnie grabieży, TVM.
                      Bądź Goodbye
                      szkoda. naprawde fajne glosniki za male pieniadze :(

Skomentuj

Zamieszczone przez djsmol Zobacz posta
                        Tylko w Józefowie można tych STX'ów posłuchać?? Jakieś 350km w jedna stronę ale gotów jestem to znieść...
                        Tam na pewno można.

Skomentuj

Czaruję...
                        X