Po obudowy można uderzyć do marko3T i pewnie zostanie jeszcze na dobre głośniki, seas, usher itp powinno się zmieścić w 2k.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny podłogówki do domu za 2000zł
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNie no, dajcie spokoj. Gdzie tam Tonsil do Alcone
Skomentuj
-
Zamieszczone przez funiax1 Zobacz postaPo obudowy można uderzyć do marko3T i pewnie zostanie jeszcze na dobre głośniki, seas, usher itp powinno się zmieścić w 2k
Skomentuj
-
Namówiłem prawie brata na zestaw http://www.loudspeakershop.eu/zestaw...30-p-1605.html
Z tym, że będę chciał go wsadzić z TL, więc może wyjść coś fajnego. Powinniśmy się zmieścić w limicie 2000zł za wszystko.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie na temat...TVM nie powiodło się. Factory jest kawałek mnie około 30 km.již tam, koniec natychmiast kupić najnowszy zbytky.Zakk
Jak mówię, że zabrali wszystko - Jazda podejmowane są na złom go gdzieś na CZK 10 funtów, co czyni je mniej lub bardziej :-) materii i draperie, menbrany, stredicky spalił wszystko w holu membránovně Inside ....
To był skradziony
został powołany na tymczasowego administratora ...
150 osób nie zarabiać, obecnie grabieży, TVM.
Bądź GoodbyeLast edited by Pawel S.; 14.02.2011, 09:18.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaZa same obudowy zamówione trzeba liczyć tysiaka lub lepiej w zależności od preferencji...
Tylko w Józefowie można tych STX'ów posłuchać?? Jakieś 350km w jedna stronę ale gotów jestem to znieść...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Zakk Zobacz postaTVM nie powiodło się. Factory jest kawałek mnie około 30 km.již tam, koniec natychmiast kupić najnowszy zbytky.Zakk
Jak mówię, że zabrali wszystko - Jazda podejmowane są na złom go gdzieś na CZK 10 funtów, co czyni je mniej lub bardziej :-) materii i draperie, menbrany, stredicky spalił wszystko w holu membránovně Inside ....
To był skradziony
został powołany na tymczasowego administratora ...
150 osób nie zarabiać, obecnie grabieży, TVM.
Bądź Goodbye
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djsmol Zobacz postaTylko w Józefowie można tych STX'ów posłuchać?? Jakieś 350km w jedna stronę ale gotów jestem to znieść...
Skomentuj
Skomentuj