Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnice - schemat, prośba o wytłumaczenie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez djibiza Zobacz posta
    Przecież...."i tak wszyscy umrzemy"
    Wreszcie coś sensownego.

Chodzi o to, że kręcisz od samego początku. Udajesz, że niby znasz się trochę na rzeczy, snujesz dziwne teorie na temat Twojej zwrotnicy i przyjętych w niej podziałów, a jak ktoś chce Ci coś podpowiedzieć to nie posłuchasz tylko masz pretensje nie wiadomo o co. Ktoś, kto siedzi w temacie od razu zauważy, że kręcisz jak "sto pięćdziesiąt". Zrozum wreszcie, że bez choćby pomiarów charakterystyki nikt Ci tutaj nie powie jakie podziały zastosować i czy dobrane przez Ciebie parametry są poprawne - po prostu nie jest to możliwe i tyle - niezależnie od tego, ile razy powtórzysz swoje pytanie.

---------- Post dodany o 01:23 ---------- Poprzedni post o 01:20 ----------

PS: wulgarny język i chamstwo nie zmienią tej sytuacji.

W poprzednim mechanizmie forum była taka ikonka "gdzie jest moder".

Jak dla mnie koniec tematu.

Skomentuj

Zamieszczone przez djibiza Zobacz posta
      Ogólnie zauważyłem, że na tym forum, zresztą nie tylko na tym, panuje taka pochrzaniona atmosfera. Może nie wszyscy ale zapewne większość userów stara się srać dalej niż widzą, tylko jakieś głupie docinki, a to to, to tamto, ehh ahh, powinieneś przyswoić sobie trochę podstaw itp, jeszcze trochę to będą posty: idź do szkoły, jakiś kierunek elektronika, jak skończysz to wróc. Każdy myśli, że wszyscy wszystko wiedzą? Ja znam się na tym, ty na tamtym to powinniśmy sobie pomagać a nie od razu głupimi tekstami bombać. A nie prościej zrobić to i to...może i prościej, podpowiedzcie coś mądrego a nie same pieprzenie farmazonów
      Nie na temat...

Szlag mnie zaraz trafi, jak widze cos takiego :|
      Od 1,5 roku staram sie powoli przyswajac wiedze z dziedziny akustyki i kosztowalo mnie to pewnie dobrych paredziesiat godzin czytaniu tu i tam roznych rzeczy.... moze wlasnie dlatego dorobilem sie tylko "kilku" postow do tej pory - po prostu nie wypowiadam sie, jak nie mam nic sensownego lub wnoszacego cos do tematu, do powiedzenia...
      ...a i jeszcze jedno: to forum jest calkiem niezla skarbnica wiedzy i dyskusja przewaznie jest na wysokim poziomie :) kultury rowniez
      chapeau bas uzytkownikom diyaudioPL

Skomentuj

oczywiscie! Tylko trzeba chciec z tej wiedzy skorzystac.
        UWAGI MODERATORA
        Zamykam bo to nie ma sensu...
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
        X