Testuje właśnie głośnik w obudowie 33litry zamkniętej i powiem szczerze, że nie wymiata(testy na muzyce i kilku fajnych trailerach filmowych). Zmniejszyłem objętość obudowy do około 22-24litrów i gra o wiele lepiej. Będe go też testował w br, ale nie wiem gdzie zamówić żeby nie zdarli za przesyłkę jak w STX, Rura 101x218. Przy takiej rurze i 25litrowej obudowie wykres może nie powala w winisd(strojenie około 56HZ), ale patrze też pod kątem tego w jakim pomieszczeniu będzie to grało. Pokój 12m2, przeznaczenie muzyka i filmy. Poproszę kolegów o rady i wskazówki, wiemy wszyscy, że wykresy to czasem jedno, a subiektywne odczucia słuchowe drugie.
---------- Post dodany o 21:26 ---------- Poprzedni post o 13:24 ----------
Nikt nie ma żadnych sugestii?? Jak chciałbym dać tak długi br jak to sugeruje winisd to kurde kosmicznie duża obudowa wychodzi, a ja bardziej skłaniałbym się ku czemuś mniejszemu, może jednak ktoś coś doda od siebie z doświadczenia?
---------- Post dodany o 21:26 ---------- Poprzedni post o 13:24 ----------
Nikt nie ma żadnych sugestii?? Jak chciałbym dać tak długi br jak to sugeruje winisd to kurde kosmicznie duża obudowa wychodzi, a ja bardziej skłaniałbym się ku czemuś mniejszemu, może jednak ktoś coś doda od siebie z doświadczenia?
Skomentuj