Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie głośniki nisko/średnio/szeroko pasmowy do 2xTDA2003

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No masz racje, to sie nie nadaje do suba, ale np. to chyba juz jako takie basy będzie mieć, chociaż że ma 80hz-5khz: http://allegro.pl/glosnik-do-subwoof...631439908.html
    Mildtony 80tki mają słabe basy? Na piosence "Bass Songs - Subwoofer test - Big Bass", + technics su-v550, podłoga się trzęsię aż u mnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
      wojak737 Bój sie boga co ty mówisz 12cali pod niecałe 20wat przecież to pewny przester.
      Przecież to oczywiste. Ale może autor zmądrzeje, dozbiera trochę kasy i kupi jakiś prosty panel chociaż 60 watów rms. W przeciwnym wypadku to nie ma sensu, bo głośniki, które pokazywał (mówię o tych z allegro) nigdy nie zagrają lepiej od tych mildtonów nawet pod lepszym wzmacniaczem,

Skomentuj

Zamieszczone przez Stalker Zobacz posta
        Mildtony 80tki mają słabe basy? Na piosence "Bass Songs - Subwoofer test - Big Bass", + technics su-v550, podłoga się trzęsię aż u mnie.
        My słuchamy muzyki a nie bass testów czy też trzęsień podłogi... Skoro twierdzisz, że Twoje 80tki mają dużo basu, to zapraszam do Gdańska, kilka rzeczy będę mógł Ci pokazać na basie.
        I nie podsyłaj badziewnych linków tylko pytaj o konkrety, bo temat leci na psy i coraz mniej chce mi się wyciągać cokolwiek od Ciebie... Tym samym wątek trafi do kosza jak podajesz badziewia i piszesz, że jako tako to ma grać... Szkoda kasy na takie wynalazki..

Ten 22SCX, którego podałem zabije Twoje 80tki na przebiegach w dobrej aplikacji - mam tu też na myśli dołożenie mu chociażby pojedyńczej kostki na TDA7294..

Skomentuj

Czaruję...
        X