Witam.
Zwracam sie do was fachowcy z prosba o pomoc.
Chcialbym zbudowac subwoofer aktywny do domu (nie samochodowy)
Prosba jest MEGA WIELKA bo jeszcze nie wybralem podzespolow i od tego chcialbym zaczac.
Jak mozecie doradzcie co wybrac, ogolnie mam w rodzinie stolarza wiec obudowe bede mial z drewna nie z mdf, jesli chodzi o glosnik to wydaje mi sie ze taki ze 100w wystarczy - mam pokoj ok 20m2.
Co do wzmacniacza itd to prosil bym abyscie konkretnie doradzili co wybrac itd.
Fajnie by bylo zamknac sie w cenie ok 250zl (calosc ale bez obudowy).
milo by tez bylo jak byscie rozrysowali co z czym laczyc. No i rzecz jasna prosze uwzglednic tez radiator jesli bedzie wymagany:-)
nie ukrywam ze chcialbym uzyskac taki efekt:
http://allegro.pl/wzmacniacz-panel-s...688368244.html
czyli mozliwosc regulacji itd...
chyba ze sadzicie ze ta propozycja z allegro + glosnik + obudowa (dobrze wykonana i zestrojona) zalatwia sprawe w 100% i nic lepszego w tej cenie nie wykombinuje...
hmm to chyba wszystko z mojej strony, teraz was prosze o pomoc i odpowiedzi
Zwracam sie do was fachowcy z prosba o pomoc.
Chcialbym zbudowac subwoofer aktywny do domu (nie samochodowy)
Prosba jest MEGA WIELKA bo jeszcze nie wybralem podzespolow i od tego chcialbym zaczac.
Jak mozecie doradzcie co wybrac, ogolnie mam w rodzinie stolarza wiec obudowe bede mial z drewna nie z mdf, jesli chodzi o glosnik to wydaje mi sie ze taki ze 100w wystarczy - mam pokoj ok 20m2.
Co do wzmacniacza itd to prosil bym abyscie konkretnie doradzili co wybrac itd.
Fajnie by bylo zamknac sie w cenie ok 250zl (calosc ale bez obudowy).
milo by tez bylo jak byscie rozrysowali co z czym laczyc. No i rzecz jasna prosze uwzglednic tez radiator jesli bedzie wymagany:-)
nie ukrywam ze chcialbym uzyskac taki efekt:
http://allegro.pl/wzmacniacz-panel-s...688368244.html
czyli mozliwosc regulacji itd...
chyba ze sadzicie ze ta propozycja z allegro + glosnik + obudowa (dobrze wykonana i zestrojona) zalatwia sprawe w 100% i nic lepszego w tej cenie nie wykombinuje...
hmm to chyba wszystko z mojej strony, teraz was prosze o pomoc i odpowiedzi
Skomentuj