Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe STX osluchy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy ktoś może testował GDN-20-120-8-AK ? Z tego co widziałem w sklepie i co mówił mi sprzedawca to kosz jest odlewem żeliwnym,a sam głośniczek nieźle się prezentuje.

Skomentuj

teraz moje odczucia co do GDN 22-120-8 SC:
      poprzednim moj sub byl na lw800/8ohm w roznych konfiguracjach (br i zamknieta), po tym jak wlaczylem tego stx-a jestem w szoku przy nim lw800 to popierdolka nie glosnik, wreszcie jest wykop, na razie testowalem glownie na filmach, glosnik nie przeciaga, schodzi na ucho duzo nizej niz lw, nie jest ociezaly, jesli mozna tak powiedziec o tej klasie sprzetu to bardziej przezroczysty, poza tym bardzo porzadnie wykonany, rowniutko sklejony, solidny kosz, ogolnie prezentuje sie jak kilka razy drozszy i gra tez, teraz juz nie widze zadnych powodow zeby kupowac do domu lw nawet jesli ma sie bardzo malo kasy

Skomentuj

no wiesz Mkul u mnie LW robi teraz za popielniczke :P a myśle że seria SS do auta tez by się nadała. kleje STX ma bardzo dobre a włukno szklane raczej tak łatwo nie nasiąknie :) zresztą jak będe tylko miał auto to napewno subwoofer zrobie na jakimś STX'sie co lezy w domu :) szkoda kasy na nowy głośnik :P

co do kewlaru w wykonaniu STX'a to był bym mocno sceptycznie nastawiony.... sory ale nie wieze w ich technologie obróbki tego materialu....

Skomentuj

odnosze tylko wrazenie ze jeden tda to troche za malo, nie chodzi o glosnosc, ale wydaje mi sie ze jeszcze by sie kontroli troche wyciagnelo
          Sound Wave jesli masz pod reka jakiegos slabego wzmaka pokroju tda to czy moglbys sprawdzic czy faktycznie jest duzo gorzej niz na mostku np?

Skomentuj

narazie robie obwoźne testy STX'a ma go chwilowo DeeJay Sqter i ma sinusa 800 i jakieś unitry jak go poprosisz to moze ci porówna jaka jest ronica miedzy 30watowym wzmakiem a 400watowym :P

Skomentuj

Pomyślałem sobie, że zarzuce zdjątko z tym co opisałem pare postów wcześniej. Bez rewelacji, ale gra spoko i najgorzej nie wygląda:) Pozdrawiam

[ Dodano: 2004-12-20, 21:49 ]
              Właśnie zauważyłem, że przydałoby się koło kompa kurze zetrzeć OPSSSS
              Załączone pliki

Skomentuj

ladniutko wyszlo gratulacje Adam85, ile mocy ma ta diorka dokladnie, bo nie wiem czy jest sens budowac 4 sztuki do kompa i do tego wzmaki po 22W kazdy? i czy ten gdwk jest faktycznie taki fatalny, moglbys do czegos porownac?

Skomentuj

no całkiem sympatycznie. mam nadzieje ze nie słuchasz w takim ustawieniu kolumienek. raczej słaba stereofonia by była:) musze też dodać ze podobieństwo do suba Przemka jest uderzające.

Skomentuj

mkul, w jakiej budzie, jakie strojenie .. miales do tego 22 ?? :) moje paczki juz sie robia :) ucha

Skomentuj

Adam_85, fajowe!A gdzie głowe trzymasz?Nad subem?No bo inaczej stereo znika.
                      Żartuje oczywiście!Zestawik spox,nawet mi sie zajefajnie podoba!
                      PZDR

Skomentuj

Ja jutro dopiero przetestuje mojego GDN'2 22 ... Buda dopiero dziś ukończona; jutro kupię rurki i pobawię się strojeniem Pozdro

Skomentuj

moj gdn gra w 28l okolo, strojenie 35Hz, obudowa z wiorowy wewnatrz wylozona mdf-em,
                          dobra juz wiem jak gra gdwk w porownaniu do 9/40 z wymieniona kopulka i nic nie powiem, bo mnie LUKASZ zlinczuje :)
                          Overclocker: z rura mozesz miec problem polecam pcvke bedzie solidna i znalazlem na nia super patent bez profilowania na goraco

Skomentuj

Dzięki za miłe słowa:) Kolumienki ustawiłem tak do zdjęcia. Dzięki temu zdjęcie mogłem zrobić z bliższej odległości:) Niech przyjdzie tylko mój STK4050 to zobaczymy co naprawde potrafi ten STX 27-150-8 ;-)

Skomentuj

z racji na wyglad kolumny jaka mama zamiar zrobic musze dac strojenie na okolo 40 Hz :/ ale mam nadzieje ze nizej tez zejdzie .. i pokaze co potrafi w tych moich 12m kw. :) uff doczekac siem niemoge :)

Skomentuj

nie no ten gdn podoba mi sie coraz bardziej, basu duzo nawet jak siedze za nim, na razie stoi na srodku pokoju zeby sobie scianami nie pomagac, ale i tak jest niezle

Skomentuj

a niemówiłem ?? 22/120/8SC to Hit!!

Skomentuj

Myśle, że STX się rozwija i oby na tym nie poprzestał:)

Skomentuj

A czy ktoś porównywał może tego 22/120 ze starym poczicwym 20/80/2 ?? Jestem ciekaw jak jest z brzmieniem tego STXa w stosunku do Tonsila.

Skomentuj

Zamieszczone przez Barteque
                                        A czy ktoś porównywał może tego 22/120 ze starym poczicwym 20/80/2 ?? Jestem ciekaw jak jest z brzmieniem tego STXa w stosunku do Tonsila.
                                        Ktoś już pisał, że jakość jest porównywalna, ale STX ma większego kopa.

Skomentuj

jak to kto??? nasz SW:)

Skomentuj

Czaruję...