na razie planuje włożyć pjotki, a w przyszłości zmienić wysokotonówki na lepsze
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
3way stx gdn22-140-8scx + gdm14-150-8scx + gdwk10-200-8pj
Collapse
X
-
Zamieszczone przez PaPel Zobacz postazamontował bym na razie sekcję wysoko i nisko tonową a w przyszłości dokupił średnie..
to juz lepiej kupic glosniki na jedna kolumne a pozniej dokupic na druga
Zamieszczone przez PaPel Zobacz postamyślę o nawinięciu samodzielnie cewek w celu zaoszczędzenia...
mi by sie nie oplacalo :p
wole isc w ten czas zarobic na gotowe cewki
Skomentuj
-
Hmm... zacznę więc od pjotki w zestawie, zwrotnicach irka i bud ala fx 200 . Obawiam się że tak rozmyślając wejdę w to zbyt głęboko jak na początek (czyt. przekroczę nierozsądnie budżet)
Swoją drogą zaczynam wyszukiwać części do zwrotek na polinku na schemacie irka jest to podane mało precyzyjnie np. 4,7mH przy czym w polinku jest conajmniej 20 takich ale różnych cewek... jakie dokładnie powinienem zakupić ?Last edited by PaPel; 09.10.2011, 20:49.
Skomentuj
-
Zastanawiam się jak się ma GDWK-10-250-8-AWX do innych sopranów droższych firm w swojej cenie ?
Kombinuje też sobie w głowie jak to zrobić ... żeby kupić wszystkie głośniki i móc ich już powoli słuchać a zwrotki sobie powoli kompletować .. wiem że sopran można w ten sposób spalić więc pewnie musiał bym go na razie jakoś odciąć
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie sluchalem dlugo AWXa ale moge powiedziec ze wole AWXa niz np DX25Tyle, że ja miałem oba głośniki po kilka miesięcy.
Skomentuj
-
Panowie, jest problem. Ledwo wystartowałem z zamawianiem głośników a tu bęc.. nigdzie nie ma dostępnego gdm 14-150-8 scx ;/ Macie może jakieś źródła które mają ten głośnik w sprzedaży? Pan w sklepie nowyelektronik powiedział że nie ma tego głośnika już od co najmniej dwóch dostaw więc obawia się że stx się poprostu z tego głośnika "wycofuje" lub zastąpił go innym. Mają jedynie GDM 14-130-8 SC :/
Skomentuj
Skomentuj