Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trudny wybor

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budzik, napisałeś to co ja tylko w formie wypracowania :P
    pozdro

Skomentuj

niehcce żeby ktoś czytajacm oje posty powiedział że .. "o kolejny post Budzika w którym tylko 2 słowa" , wydaje mi sie że lepiej napisac jeden długi niż dużo krótkich :)

Skomentuj

w 100% zgadzam sie z wypowiedzia Budzika i to by bylo na tyle nie mam zamiaru znow sie bezsesu produkowac jak i tak z tego nic nie ma bo prawie kazdy jest slepo zapatrzony w swoje przekonania itp. i czasami naprawde ciezko cos komus wytlumaczyc normalne, :/:/:/

wiecej optymizmu na swiat to wszystko latwiej przyjdzie,

MARRY CHRISTMAS

Skomentuj

Irek to ja proponuje przesluchaj sobie jakiegoś utworku ATB, albo chociaż kultowego utworku Dj Shog - "Another world", wokal tej pani poprostu mnie rozbraja! I nie powiesz mi że tak zamo zabrzmi na pizaku i estradowce a sluchanie tego na dobrym sprzecie to poprostu... bajka!! Pozdrawiam wszystkich i wesolego jajka!!!

Skomentuj

własnie dla tych co inelubią techno mówie tak

ściągnijcie sobie utwór ATB- Marrakech tylko zaden mix a normalną wersje która trwa jakies 4.04 minuty i w 1.45 zaczyna sie taki miły dla ucha rytm .... własnie dla takich dźwięków słucham TECHNO , bez nich niebyło by nic :)

Skomentuj

Budzik, trudno sie z Tobą nie zgodzić.Ale ja do dziś spotykam ludzi którzy mają korektory graficzne i ustawiają je na kształt V czyli środek wycięty ma maxa a reszta na full.A konfig Irka jest dość poprawny pod warunkiem że dołem zajmie sie szerokopasmowiec.Rozwiązanie dość powszechne na "niskobudżetowej" estradzie.Nawet Eltra tak robiła.A techno jest jak kazda inna muza i też mu sie należy dobry sprzęt do odsłuchu.
              PZDR

Skomentuj

tak jak mówisz ... TEchno ma wymagania jak każda inna muzyka ... plusem wielkim jest TO że niektórzy mogą tego słuchac na sprzecie własnie z konfiguracji o jakiej mówił Irek , jednym słowem ten styl ma więcej plusów niż pozostałe :)

Skomentuj

HEH . Spoko bo dalej nie wiem czy zrobic monitory,czy podlogowki.POZDRO

Skomentuj

Dokładnie, ja często zwacam uwagę na melodię, ciekawa barwe dźwięku i to właśnie w muzyce techno czy trance. Na mojej stronie internetowej umieściłem fragment utworu którego odwiecznie szukam :o( Nazywam go "balladą trance" :o). A dla stworzenia sobie ciekawego nastroju polecam: La Chimera - "Homeland"

Skomentuj

EDIS, z dobrych podłogówek będziesz lepiej zadowolony,słowo.Ale jest kilka chaczyków,budżet,możliwości,wiedza i najlepiej pomiar.Ja ze swoimi bawie sie już prawie rok i chyba to są pudła które miały najwięcej głośników w sobie.I jak tak patrze to może za następny rok się nimi może pochwale.Ale lepiej rób podłogówki,zawsze to lepszy efekt.
                      PZDR

Skomentuj

Edis zrob podlogowy chyba ze zalezy ci na czystym dzwieku to rob monitorki ale jak chodzi o basior to podlogowy napewno lepiej sie sprawdza tylko kt wie jak bedize z jakoscia dziweku

Skomentuj

hardzio, a gdzie jest na pisane ze podlogowy maja gorsza jakosc dzwieku, bo powiem ci ze pierwszy raz sie spotykam z takim stwierdzeniem

Skomentuj

podłogowe przewaznie sa na 2 niskich lub niskim(ich) i srednim a monitorki tylko 2 way po jednym niskim , i jesli ten sam budżet jest to do monitorkó lepsza klasa moze juz poleciec

Skomentuj

Czaruję...
                            X