Od jakiegoś czasu mam zamiar kupić coś co ma napędzać głośniki w pokoju gdzie jest telewizor. I nie mogę podjąc decyzji czy szukać amplitunera na 4ohm czy kupić wzmacniacz stereo 4ohm bo go łatwiej dostać . W zasadzie to bym chciał amplituner 5.1 ale takich nagrń z muzyką raczej nie słyszałem . a filmy tez zazwyczaj chyba w stereo. Napisałem ten temat bo chciałbym wysłuchac waszych propozycji zanim cos kupię . Zbyt wiele kasy nie mam na ten wydatek
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wzmacniacz czy amplituner ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
lub cos takiego tylko jakoś zeby tanio było
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Amadeus11 Zobacz postaNajlepiej by było do wszystkiego , Moze jakis zewnętrzny dekoder do kina z wyjściem 5.1 audio i wzmacniacz szesciokanałowy ? co myslicie o tym ? Kiedyś był podajże techniks SH-AC500
a to wydaje sie "nie drogie" i ciekawe
chociaz ja bym wolal kupic starszy ampli z wyzszej polki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa to wydaje sie "nie drogie" i ciekawe
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Amadeus11 Zobacz postaNie drogie ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaZapytam wprost. Jaki budżet?
Skomentuj
-
Za 5000 to masz już nowy wypasiony amplituner. Jeżeli chcesz słuchać muzyki to tylko wzmacniacz stereo. Jeżeli chciałbyś amplituner do muzyki i filmów to polecam coś z Marantza. Dobrze radzi sobie z muzyką i w kinie wypada znakomicie. Pracuje w sklepie wiec dla kolegi z forum mogę zaproponować dobry rabat na urządzenia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Karol82 Zobacz postaZa 5000 to masz już nowy wypasiony amplituner. Jeżeli chcesz słuchać muzyki to tylko wzmacniacz stereo. Jeżeli chciałbyś amplituner do muzyki i filmów to polecam coś z Marantza. Dobrze radzi sobie z muzyką i w kinie wypada znakomicie. Pracuje w sklepie wiec dla kolegi z forum mogę zaproponować dobry rabat na urządzenia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Karol82 Zobacz postaDlaczego 4ohm?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzychu73 Zobacz postaJakie to kolumny?
Skomentuj
Skomentuj