Chcę zbudować kino domowe, jednak ze względów finansowych nie chcę budować go w całości. Na początek chcę zbudować podłogowe fronty, później dorobić do tego centralny tył i sub. Nie mam też wybranego czegoś czym miało by to być napędzane. Zastanawiałem się nad jakimś amplitunerem Sony. Mam TV Sony, który najlepiej współpracuje z amplitunerem sony. Jednak nie jest to jeszcze postanowione. Na początek jednak chcę zbudować te fronty. Zależy mi już na samym początku przewidzieć jak będzie wyglądał cały zestaw, żeby później nie kombinować co ciekawego do tego dołożyć, żeby dobrze brzmiało. Największy problem w tym, że potrzebuje pomocy w doborze głośników, zwrotnic i pojemności kolumn. Teraz mam złożony sub na wzmacniaczu od irka 150W, jednak sam sub też docelowo do zmiany (wzmacniacz chciałbym zostawić).
Czy możecie doradzić jaki zestaw złożyć? Budżet, który chcę przeznaczyć na fronty to ok 1200zł, oczywiście nie jest to sztywna kwota.
Czy możecie doradzić jaki zestaw złożyć? Budżet, który chcę przeznaczyć na fronty to ok 1200zł, oczywiście nie jest to sztywna kwota.
Skomentuj