15 kę wybrałem po konsultacjach z p. Kisielem który zalecał je jako idealnie pasujące do pozostałych, 12 nie słyszałem, nie wiem. Na początku chciałem też dosyć nisko ciąć pomiędzy midem a wofferem, więc większy mid wydawał się lepszy. Wiesz jak jest z głośnikami, trzeba kupić, włożyć w obudowę, pomierzyć, zwrotki zrobić ... pomierzyć, skorygować, i po długich odsłuchach wiesz już (na 90
co w trawie piszczy. Nie stać mnie po prostu aby kupować klika głośników i coś wybierać, opierałem się na opiniach.
Co do zwrotki to jak uważnie przeczytasz parę wpisów wcześniej na 100% narysujesz schemat, co do wartości elementów, co Ci to da jak i tak musisz swoje skrzynki pomierzyć i dobrać elementy do pomiarów. Zresztą na razie zwrotki podlegają jeszcze pewnym modyfikacjom i nie na 100% jestem pewien czy chciałbym je publikować ... wiesz jak jest uwierzyłem że odkryłem taki myk co to inni "nie wiedzą" .. :):):), to żart oczywiście.

Co do zwrotki to jak uważnie przeczytasz parę wpisów wcześniej na 100% narysujesz schemat, co do wartości elementów, co Ci to da jak i tak musisz swoje skrzynki pomierzyć i dobrać elementy do pomiarów. Zresztą na razie zwrotki podlegają jeszcze pewnym modyfikacjom i nie na 100% jestem pewien czy chciałbym je publikować ... wiesz jak jest uwierzyłem że odkryłem taki myk co to inni "nie wiedzą" .. :):):), to żart oczywiście.
Skomentuj