czytałem tylko kompletnie o tym zapomniałem :( teraz lepiej jeśli nie to co mam zmienić ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kolumny podłogowe na podzespołach STX
Collapse
X
-
wez kawełek deseczki i przymocuj te wszystkie elementy "tyrtytkami"lub zalej klejem
cewkę od gdn-a połóż
i zmiejsz rozmar tej zwrotki tak, zeby nie zajmowała tyle miejscaZamieszczone przez dareks1990 Zobacz posta"wspólno mase " mógł byś trochę rozwinoć myśl ?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dareks1990 Zobacz posta"zwrotnica będzie umieszczona na dole kolumny dobry pomysł ?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
BR powinien być odsunięty od ścianek minimum o odległość równą średnicy BR. Jeśli ten warunek będzie spełniony to będzie OK. Poza tym BR działa na częstotliwościach dużo poniżej działania zwrotnicy, więc tym nie musisz się przejmować.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Aha dzięki za pomoc już myślałem że będę musiał dzwonić do znajomego stolarz .
tak na marginesie jaki jest koszt wycięcia wszystkich elementów na 2 kolumny + materiał i frezowanie ? Bo byłem w kilku miejscach i ceny są różne znajomy zrobi mi to za 100 zł tylko ma kupę roboty i muszę trochę poczekać :(Last edited by dareks1990; 07.02.2012, 15:02.
Skomentuj
-
Trochę czasu już minęło wiec miałem czas żeby skręcić budy do głośników .
Mam już wszystko wraz z fornirem oprócz materiału do wygłuszenia . W moim mieście nie znalazłem maty filcowo bitumicznej ,tylko samo mate bitumiczną . Posiadam też taki materiał
http://allegro.pl/show_item.php?item=2165952488
Czy połączenie tej zwykłej maty bitumicznej wraz z tym materiałem to dobry pomysł na wygłuszenie komory GDN ?
Komorę GDM i GDWK chciał bym jeśli to się sprawdzi wygłuszyć samo tkaniną tłumiącą .
Skomentuj
Skomentuj