Witam, sprawa wygląda tak, nosze się z zamiarem zrobienia kolumn 3way po głowie chodzi mi projekt na awx pawła, mam ich posłuchać nawet na dniach. Ale okazało się ze nie ma ich już w stx. Co jest sporym problemem
. Więc zacząłem szukać alternatywy. Wpadł mi pomysł skopiowania czegoś na wzór harpia marcus.
I tak w grę wchodzi l22 na dół i na średnie l12 lub l18 wysoki to 27tdfc którego mam lub tbfcg. ponoć można je stosować zamiennie. teraz tylko zostaje kwestia zwrotnicy i tu też problem. Więc akcji problem z głośnikami albo z zwrotnica. Chyba ze ktoś ma pomysł na inne coś w kwocie ok 1300 zł sensownego. A dodam ze znalazłem wczoraj jeden projekt na seasach ale z xt19 na górze. Wieczorkiem go tu umieszczę
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk

I tak w grę wchodzi l22 na dół i na średnie l12 lub l18 wysoki to 27tdfc którego mam lub tbfcg. ponoć można je stosować zamiennie. teraz tylko zostaje kwestia zwrotnicy i tu też problem. Więc akcji problem z głośnikami albo z zwrotnica. Chyba ze ktoś ma pomysł na inne coś w kwocie ok 1300 zł sensownego. A dodam ze znalazłem wczoraj jeden projekt na seasach ale z xt19 na górze. Wieczorkiem go tu umieszczę
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Skomentuj