Zibi dobrze pisze, są w Polinku (czyli tam gdzie Wavecor) membrany bierne Daytona w rozsądnych cenach. Myślę, że dwie takie membranki http://www.parts-express.com/pe/show...TOKEN=36307495 po 160zł plus Wavecor za 600zł może zrobić niezłe zamieszanie i to w małej skrzynce.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
subwoofer do kina - czy STX.15.3.800.8.F.S.MC będzie ok?
Collapse
X
-
Ciągle piszecie o Wavecor z Polinka. Ja się tym głośnikiem interesowałem jak zakładałem audio do auta, a to było wiecej jak rok temu. Wtedy też słałem maila do Polinka z pytaniem o głosniki 10" Wavecor i odpisali mi, że już tą marką nie handlują i został im jeden sw263 (nie pamiętam czy 4 czy 8r). Tak więc pierwsze radzę zapytać się czy to jeszcze mają...
Skomentuj
-
Tak myślałem. Ten głośnik w tej cenie to perełka. Do tego te MB Daytona z tego samego sklepu i za 900zł + napęd masz naprawdę niezłego suba, w dodatku w małej skrzynce. Głośnik z przodu, membrany po bokach, panel z tyłu - naprawdę dobrze się to komponuje. No i nikt Ci nie powie, że ma lub miał takiego suba :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj